FRF insistă pentru Mirel Rădoi. Anunț de ultima oră: „Nu am mai văzut așa ceva cu un antrenor!”

1 săptămână in urmă 12

FRF (Federația Română de Fotbal) insistă pentru ca Mirel Rădoi să rămână pe banca tehnică a echipei naționale a României.

Mirel Rădoi își încheie contractul cu Federația Română de Fotbal pe 31 noiembrie, iar ultimul său meci pe banca „tricolorilor” a avut loc duminică, 14 noiembrie, cu Liechtenstein, scor 2-0, în preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a fost atacat de Mirel Rădoi în nenumărate rânduri după partida cu Islanda, scor 0-0, dar acesta îl dorește în continuare pe antrenorul în vârstă de 40 de ani pe banca primei reprezentative.

FRF insistă pentru ca Mirel Rădoi să rămână la echipa națională a României

Oficialul Federației Române de Fotbal nu pare afectat de reacțiile lui Mirel Rădoi și a transmis că o să existe o întâlnire cu el pentru a discuta despre o nouă colaborare.

„Aveți răbdare, pentru că zilele următoare vom avea o nouă discuție cu Mirel Rădoi. El are contract cu Federația până pe 31 noiembrie. Vom încerca să vorbim. Poate să continue la națională, de ce nu?!

Am văzut ce a declarat și după Armenia și după Liechtenstein, dar la supărare, la cald, omul spune multe. Nu e așa simplu. E foarte apreciat și iubit de jucători. Eu nu am mai văzut așa ceva cu un antrenor”, a spus Mihai Stoichiță, oficialul FRF

Mirel Rădoi mai are contract cu FRF până la finalul lunii noiembrie

Mirel Rădoi (40 de ani) a semnat cu Federația Română de Fotbal pe 26 noiembrie 2019 și mai are contract până la finalul lunii noiembrie. În cei doi ani în care prima reprezentativă a fost condusă de Rădoi, „tricolorii” au bifat opt victorii, patru remize și opt înfrângeri.

Mirel Rădoi a condus și selecționata olimpică a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar și România U21. Totodată, acesta a fost antrenorul formației FCSB în perioada iunie 2015 – noiembrie 2015.

The post FRF insistă pentru Mirel Rădoi. Anunț de ultima oră: „Nu am mai văzut așa ceva cu un antrenor!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă