FRF explică de ce nu s-a înțeles cu Dan Petrescu: „Ieșea din tiparele noastre cu mult!”. Cum a intervenit Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj

2 săptămâni in urmă 8

Aurel Țicleanu, fost fotbalist emblematic pentru Universitatea Craiova, acum membru în Comisia Tehnică din cadrul Federației Române de Fotbal, a vorbit despre refuzul lui Dan Petrescu de a prelua echipa națională.

Federația Română de Fotbal a purtat discuții cu Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu însă președintele Răzvan Burleanu s-a lovit de refuzul tuturor celor trei antrenori. Acum, forul negociază cu Ladisalu Boloni.

Aurel Țicleanu a explicat ce a stat la baza deciziei FRF de a-l contacta pe Dan Petrescu în vederea negocierii pentru preluarea postului de selecționer al României.

Aurel Țicleanu explică de ce FRF și Dan Petrescu nu s-au înțeles

Totodată, Aurel Țicleanu a dat de înțeles că refuzul lui Dan Petrescu are legătură și cu patronul de la CFR Cluj, Neluțu Varga, care ar fi jucat la două capete.

„Dan Petrescu este cu totul altceva. Este un nume și un antrenor care ieșea din tiparele noastre, cu mult. Dar ne așteptam și mizam foarte tare pe faptul că este un antrenor foarte eficient. Până la urmă, ne interesează o calificare.

Dan Petrescu este antrenorul rezultatului, nu prea are o filozofie, nu prea are o haină, o croială. Antrenează să câștige și asta este interesant, până la un anumit punct.

În baza bunelor relații pe care le aveam cu patronul de la CFR Cluj, am considerat că putem să stăm de vorbă cu el. Sunt mai multe piese pe tablă când vorbim despre relația Federație – Dan Petrescu. Există un patron acolo care, așa bănuiesc, că a mers la două capete.

Mai erau vreo cinci meciuri, dacă nu mergea bine CFR-ului, putea să apară generos și să spună «Îl lăsăm la naționala României». Era vorba despre o discuție între parteneri. Dar Federația nu accepta niciodată să plătească o clauză”, a spus Aurel Țicleanu, potrivit Digi Sport.

The post FRF explică de ce nu s-a înțeles cu Dan Petrescu: „Ieșea din tiparele noastre cu mult!”. Cum a intervenit Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă