FRF, criticată după ce numirea lui Petrescu a picat: „O să ajungem tot de unde am plecat. Era foarte simplu, trebuia să fie numit Mutu de la bun început”

3 săptămâni in urmă 20

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021, 20:22 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 20:34

Adrian Mutu (42 de ani) a devenit noul mare favorit pentru preluarea primei reprezentative, după ce Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a anunțat că nu-l lasă pe Dan Petrescu să plece de la echipa campioană. Marcel Pușcaș, președintele celor de la FCU Craiova, îi critică pe oficialii FRF pentru că nu l-au ales din prima pe fostul antrenor al oltenilor.

Pușcaș acuză FRF că a încercat să convingă selecționeri imposibili de adus și precizează că aceștia trebuiau să-l numească pe Adrian Mutu de mult selecționerul României.

 numirea lui Mutu, iminentă!

SELECȚIONER

Ședință extraordinară la FRF: ce urmează după ce varianta Dan Petrescu a picat: numirea lui Mutu, iminentă!

„Tot ne învârtim în jurul cozii. Mircea Lucescu, Răzvan Lucescu, Dan Petrescu: soluții imposibile. O să ajungem tot de unde am plecat. Era foarte simplu, să fie numit Mutu de la bun început si cu asta basta. Fără să ne mai plimbăm și să facem spectacol. 

L-aș propune pe Mutu, mie îmi place. Am lucrat cu el, am stat de vorbă. Știe fotbal, este un fost mare jucător al naționalei, al fotbalului românesc. De ce să nu aibă și el o șansă cum a avut-o Rădoi care nu era cu nimic în plus față de Mutu la ora asta.? Nici ca număr de meciuri antrenate, nici ca și calitate fotbalistică. 

Dați-mi voie să spun că și Mutu are șansa lui, poate chiar mai mare ca a lui Rădoi, dar nu știu ce poate face un selecționer în acest context în care vârfurile echipei naționale nu joacă la Cadiz și Reading. Pot să vină și Mourinho și Guardiola să facă ce sisteme vor ei. Noi stăm în 3 jucători: Marin, Stanciu, Niță”, a declarat Marcel Pușcaș la emisiunea „Digi Sport Special”.

Mutu, marele favorit să devină selecționer. Comisia Tehnică se reunește joi

Gazeta a aflat că Adrian Mutu rămâne unicul antrenor în cărți pentru preluarea primei reprezentative. Oamenii din staff-ul lui sunt în joc de glezne și așteaptă confirmarea oficială a „Briliantului”. 

Joi, 23 decembrie, e programată ședința Comisiei Tehnice din cadrul Federației. Procedura e una simplă: membrii trebuie să înainteze o nouă propunere pentru postul de selecționer. Aceea va fi, mai mult ca sigur, Adrian Mutu, ceea ce ar trebui să reprezinte o simplă formalitate. 

Pe lista Comisiei Tehnice mai sunt, pe lângă Adi Mutu, Edward Iordănescu, Ladislau Boloni, Victor Pițurcă sau Adrian Ursea, însă e greu de crezut că cineva mai poate opri numirea fostului jucător de la Chelsea, Juventus și Fiorentina.

Citește alte știri despre echipa națională:

Anunță că vrea să fie selecționer, după ce FRF l-a ratat pe Dan Petrescu: „E un vis să ajung la echipa naţională”

Deja vu pentru Dan Petrescu » Ce pățea în 2017: „Visul meu e să antrenez România”

Playtech: Lidia Buble ȘOCHEAZĂ cu acest interviu extrem de indecent: „Cum să nu mă ating...” Tatăl ei sigur se va RUȘINA!!!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă