FRF are un nou sponsor! Cine va oferi un milion de euro în fiecare an: „Prin acest parteneriat scriem istorie”

1 lună in urmă 24

Contractul Federației Române de fotbal cu fostul sponsor, Telekom, a expirat. 

FRF susține că „este cel mai important parteneriat din istorie”. De colaborarea cu Penny vor beneficia primele două reprezentative, cele antrenate de Mirel Rădoi și Adrian Mutu. Federația ar urma să încaseze peste un milion de euro anual, conform sport.ro.

Răzvan Burleanu, 

„Este o zi foarte importantă pentru fotbalul românesc, în mod cert. Pentru că, într-un context de mari provocări pe care îl resimțim fiecare, în toate domeniile de activitate, am reușit să confirmăm încrederea acordată de un brand de succes în industria de retail. Mai mult decât atât, acest parteneriat ne permite să continuăm la un alt nivel, să finanțăm și să implementăm proiectele noi pentru anii următori și să le consolidăm pe cele deja începute. 

Prin acest parteneriat scriem istorie în zona de strategie comercială a fotbalului românesc, contribuind la o fundație sustenabilă. Totodată, să nu uităm că România U21 abia exista pe radarul suporterilor acum un deceniu, dar am reușit împreună ca prin rezultatele sportive și strategia de promovare să o transformăm într-un brand de mare interes pentru partenerii comerciali. Și, nu în ultimul rând, am încredere că noul parteneriat cu PENNY, având în vedere dezvoltarea de produse sub egida echipei naționale, va reprezenta un model pentru industria sportului din România”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, conform FRF.

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

VIDEO Un fost participant la Mondialul din 1998 e noul selecționer al naționalei de fotbal feminin: „A sosit momentul pentru o nouă etapă” » Ce obiectiv areVeste uriașă pentru suporteri » Meciurile de la Campionatul European s-ar putea disputa cu tribunele aproape pline

Bianca Brad, dezvăluiri incendiare despre Ștefan Bănică Jr

Libertatea

Playtech: Florin Busuioc, mesaj ULUITOR la Pro TV: ‘Nesimțire mare, bătuți în cap’. Cum a putut să jignească...
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă