FRF, aproape de încă un refuz! Negocierile cu Ladislau Boloni s-ar putea finaliza cu un răspuns negativ

5 zile in urmă 17

Ladislau Boloni, antrenorul în vârstă de 68 de ani, ar putea refuza oferta Federației Române de Fotbal pentru preluarea echipei naționale.

Sosit joi în București, Ladislau Boloni nu a oferit încă un răspuns pentru Federația Română de Fotbal.

Aflat de cinci zile în România, Ladislau Boloni este pe cale să refuze echipa națională, potrivit Digi Sport.

Ladislau Boloni, mai aproape de un refuz pentru Federația Română de Fotbal

După Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, Ladislau Boloni ar fi cel de-al patrulea antrenor experimentat care refuză să preia echipa națională de fotbal a României.

Federația Română de Fotbal i-a oferit antrenorului un contract valabil pe doi ani, un salariu de 300 de mii de euro pe an și o primă de calificare la Campionatul European din 2024.

Ladislau Boloni întârzie să ofere un răspuns, semn că propunerea Federației Române de Fotbal nu îl prea încântă.

Potrivit sursei citate, conducerea Federației Române de Fotbal nu ar fi dispusă să îi ofere mai mult antrenorului care ar dori o sumă mai mare de bani.

Dinu Gheorghe a avertizat cu privire la negocierile cu Ladislau Boloni

Invitat în cadrul emisiunii ProSport Live, în urmă cu câteva zile, Dinu Gheorghe a avertizat Federația cu privire la negocierile cu Ladislau Boloni.

„Dacă se vor înțelege cu Boloni, este și o lovitură de imagine. Nu vor mai fi cârcătoași! Este un antrenor galonat. Pentru fotbalul românesc, ar fi foarte bine. A însemnat destul de mult și ca jucător. Să sperăm că ajung la o înțelegere și se apucă de treabă. Să sperăm că ne vom califica la următorul turneu final și Boloni să fie alegerea fericită a lui Burleanu.

Nu o să le fie ușor! Boloni are un avocat străin, expert în așa ceva. Va studia contractul cu mare atenție, iar Boloni va închide orice supapă care să-i dăuneze. Federația trebuie să fie foarte atentă la semnarea contractului”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

The post FRF, aproape de încă un refuz! Negocierile cu Ladislau Boloni s-ar putea finaliza cu un răspuns negativ appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă