FRF a făcut anunțul despre varianta Adrian Mutu la echipa națională: „Va primi un contract de la o echipă bună”

1 săptămână in urmă 21

Adrian Mutu nu este o variantă de luat în seamă pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi la cârma echipei naționale deoarece fostul antrenor al lui FCU Craiova este la un singur pas de un contract în Ungaria.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a explicat că Adrian Mutu are șanse nule de a-l înlocui pe Mirel Rădoi pe banca tehnică a reprezentativei noastre.

Fostul antrenor al lui FCU Craiova e dorit în campionatul Ungariei, la MOL Fehervar, unde Imre Szabics e pe făraș.

Adrian Mutu nu e o soluție pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi

FRF vrea să îl convingă pe Mirel Rădoi să se răzgândească, după ce antrenorul a anunțat că va mai rămâne la cârma reprezentativei României doar pentru ultimele două meciuri din Grupa J, cu Islanda și Liechtenstein. Cu toate acestea, federalii caută în paralel și o variantă de înlocuire, în cazul în care acesta se va ține de cuvânt și nu va mai continua pe banca echipei naționale.

Adrian Mutu nu este, însă, pe lista antrenorilor luați în calcul de FRF deoarece are o ofertă foarte bună și este la un pas de a o prelua pe MOL Fehervar, conform GSP, unde ar urma să îi ia locul lui Imre Szabics, care este aproape demis în urma ultimelor rezultate.

„Probabil că Adrian va primi un contract… Am înţeles din Ungaria, de la o echipă bună”, a comentat directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță.

Adrian Mutu s-a despărțit de FCU Craiova după ce a pierdut derby-ul în fața concitadinei Universitatea, 2-0. În locul său a fost instalat Flavius Stoican, care va debuta pe banca noii sale formații în această duminică, pe terenul lui UTA.

The post FRF a făcut anunțul despre varianta Adrian Mutu la echipa națională: „Va primi un contract de la o echipă bună” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă