Frații români care au spart casa cântărețului britanic James Blunt i-au furat toate cămășile și tricourile și baioneta de soldat în Kosovo

2 luni in urmă 1


Mai multe jafuri comise în Ibiza au alertat autoritățile de pe insulă și marți, conform Diario de Ibiza, polițiștii au anunțat că au arestat doi frați români, care la una dintre spargeri au intrat în casa cântărețului britanic James Blunt.


Cei doi frați români acționau în zonele rurale ale insului, jefuind casele mai multor persoane bogate. A fost cazul loviturii date în casa lui James Blunt. De acolo, românii au furat toate cămășile și tricourile artistului, un ceas de buzunar care fusese al bunicului aestuia, butoni de aur și o baionetă pe care a avut-o Blunt când era militar în Kosovo.


Hoții au luat aproximativ 100 de articole, inclusiv un covor alb și negru din piele de vacă care nu-i plăcea soției mele, așa că bănuiesc că ar putea fi implicată. De asemenea, mi-au luat toate tricourile și cămășile, așa că nu trebuie să aibă un foarte bun simț al esteticii, deoarece nu sunt cunoscut pentru stilul meu. Dar, serios, înțeleg că este o perioadă dificilă pentru mulți oameni de pe insulă și singura mea tristețe este că au luat niște butoni și un ceas de buzunar vechi care aparținea bunicului meu, precum și o baionetă din vremea mea ca soldat în războiul balcanic din 1999.

James Blunt, despre jaf

Cei doi români au fost prinși luni, când circulau la bordul unei mașini închiriate, au văzut o patrulă de poliție și au întors pe șosea. Agenții i-au urmărit, i-au oprit și i-au imobilizat.


Unul dintre cei arestați este C.E., a participat la alegerile din 2011 pe lista electorală a PSOE din Formentera, și a fost arestat deja în urmă cu patru ani pentru furtul mai multor bunuri dintr-o casă din Santa Gertrudis. Fratele lui era și el cunoscut poliției pentru mai multe jafuri.


Cei doi români au fost eliberați din aresta, dar pe numele lor s-a deschis o acțiune penală.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă