Frații Mandachi pregătesc un tun financiar. Ce proiect le va băga mii de euro în buzunar

2 luni in urmă 7

Pentru cei mai puțin familiarizați cu numele de Mandachi, este vorba de un om de afaceri din Suceava. Ștefan Mandachi este proprietarul mai multor lanțuri de restaurante. Conform informațiilor lanțul de restaurante este cel mai mare din Europa de Est, specific grecesc de tip servire rapidă. Afaceristul are un frate geamăn, Andrei Mandachi, om de afaceri, și cântăreț de manele. Cei doi s-au unit acum și ceea ce pun la cale le va aduce câteva milioane bune de euro. Ștefan și Andrei Mandachi intră în lumea imobiliarelor, dar nu oricum.

Ștefan și Andrei Mandachi, gemenii antreprenori imobiliari

Se știau puține lucruri despre Ștefan și Andrei Mandachi, până de curând. Primul, Ștefan Mandachi, în vârstă de 34 de ani, a ieșit în evidență atunci când și-a propus să construiască o autostradă, lucru pe care, parțial, l-a reușit.

De cealaltă parte, Andrei Mandachi, tot antreprenor, este mai cunoscut pentru colaborările sale muzicale, în lumea manelelor. Una dn cele mai importante colaborări muzicale le-a avut cu Liviu Guță, sub numele de scenă ”Di Gianno”.

Acum, conform publicației sucevene ”Monitorul de Suceava”, Ștefan și Andrei Mandachi vor să intre în lumea afacerilor cu imobiliare, dar nu oricum, ci cu lux și opulență. Publicația suceveană relatează despre demararea unei afaceri, în orașul Suceava, loc unde Ștefan și Andrei Mandachi vor construi un complex rezidențial, denumit ”Mandachi Twins”.

Conform datelor de urbanism, complexul va fi construit pe Bulevardul ”Sofia Vicoveanca”, și va consta în două clădiri. Complexul ”Mandachi Twins, ce va fi construit de Ștefan și Andrei Madanchi la intrarea în Suceava, va unul modern.

Va fi un complex rezidențial, cu locuințe colective, spații comerciale, sistematizare verticală, locuri de parcare. Cei doi frați au cerut documentația pentru urbanism de la Primăria Suceava. Documentația a fost cerută pentru un teren proprietate privată, situat la intrarea în oraș.

“Mandachi Twins nu este doar un proiect rezidențial, ci este în paralel și un proiect educațional. În cadrul Mandachi Twins dorim să dezvoltăm o comunitate nouă, bazată pe o mentalitate modernă, care să aibă în centru educația antreprenorială și socială a tinerilor ce vor face parte din viitorul ansamblu rezidențial.

Astfel, la TWINS, ne canalizăm energia nu doar pe latura rezidențială a proiectului, ci și cea educațională, pe lângă școala de business social & sport pe care dorim să o dezvoltăm, proiectul nostru cuprinzând și un after-school, dedicat copiilor preșcolari”, explică frații Ștefan și Andrei Mandachi.

“Apartamentele la Mandachi Twins sunt de toate mărimile”

Ștefan și Andrei Mandachi au mare încredere în proiectul lor, așa cum l-au denumit o comunitate nouă, bazată pe modernism. Din informațiile furnizate de cei doi, aflăm că apartamentele ce se vor construi aici, sunt de la garsoniere, la apartamente spațioase și luxoase.

“Apartamentele la Mandachi Twins sunt de toate mărimile, începând de la 45 metri pătrați, până la 120 mp. Toate apartamentele vor fi construite responsabil, pentru a-și menține valoarea în timp, motiv pentru care întreaga construcție se va face doar cu materiale ultra premium, începând de la cărămida premium și la vata bazaltică, terminând cu finisajele premium care includ inclusiv decorațiuni din lemn, piatră sau sticlă.

Prețurile sunt atractive, adaptate la piața din Suceava, primele 25 de avansuri beneficiind de un set avantajos de discounturi. Mandachi Twins este o franciză imobiliară, parte a Mandachi Imobiliare. Acest concept rezidențial cu segment educațional dorim să îl implementăm la scară națională – avem deja solicitări pentru implementarea proiectului în Iași, Cluj și București.”, mai spun frații Mandachi.

Cei doi antreprenori au urgentat deja lucrările și, conform acestora, complexul rezidențial sucevean va fi gata în 2022.

The post Frații Mandachi pregătesc un tun financiar. Ce proiect le va băga mii de euro în buzunar appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă