Frații Corduneanu, urale în fața Penitenciarului Iași, după ce „Regele” clanului a ieșit din pușcărie

1 lună in urmă 21

Magistrații ieșeni au decis luni, 5 aprilie, ca Bogdan Corduneanu, 37 de ani, să fie pus în libertate, în urma unei condamnări cu suspendarea executării pedepsei. La ieșirea pe poarta Penitenciarului de Maximă Siguranță Iași, acesta a fost întâmpinat cu urale de rudele și prietenii săi, scrie Bună Ziua Iași.

La ieșirea din penitenciar, Bogdan Corduneanu, unul dintre membrii marcanți ai clanului interlop din Iași, a fost așteptat de peste 30 de persoane, frații și mama sa, prieteni și apropiați.

În momentul în care interlopul a ieșit pe poatra închisorii, toți au izbucnit în urale: „Să trăiască Regele!”.

Magistrații Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Bogdan Corduneanu, dar cu suspendarea executării pedepsei. Astfel, instanța i-a aplicat o pedeapsă de 1 an și 8 luni de închisoare, pentru șantaj. El se afla în arest preventiv.

Instanța a dispus ca Bogdan Corduneanu să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 100 de zile.

Șantaj cu monedă virtuală

Bogdan Corduneanu a fost arestat preventiv pe 23 decembrie, după ce a încercat să şantajeze o tânără care făcea videochat, cerându-i să îi dea bani în monedă virtuală. Interlopul Corduneanu și un complice au fost trimiși în judecată pe 15 ianuarie, de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Frații Corduneanu, urale în fața Penitenciarului Iași, după ce „Regele” clanului a ieșit din pușcărieBogdan Corduneanu.

Bogdan Corduneanu a fost ridicat de mascați după ce ar fi intervenit într-un conflict iscat între două tinere care făceau videochat cu acordul iubiților lor. După o perioadă, una dintre fete a renunțat, iar prietenul celei care a rămas fără parteneră a vrut să se răzbune și i-ar fi cerut acesteia să-i plătească câteva mii de euro în monedă virtuală, drept „daune”. Pentru a primi acești bani, tânărul a apelat la Bogdan Corduneanu, ale cărui „metode” erau „mai convingătoare”.

Foto: captură Bună Ziua Iași

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă