Fratele lui Paul Pogba îi avertizează pe cei de la Manchester United: „Vindeți-l acum dacă vreți să luați bani mulți pe el”

2 luni in urmă 1

Fratele francezului Paul Pogba îi avertizează pe cei de la Manchester United că îl vor pierde gratis pe campionul mondial francez, dacă nu îl va vinde în vară.

Mijlocașul de 27 de ani și-a afirmat recent în public admirația pentru cei de la Real Madrid.

Fratele mai mare al lui Paul Pogba i-a avertizat pe cei de la Manchester United că îl vor pierde gratis pe starul francez

Mathias Pogba i-a sfătuit pe șefii de pe Old Trafford să încerce să profite de forma excelentă pe care o traversează în prezent câștigătorul Cupei Mondiale din Rusia și să îl vândă.

În timpul unui interviu recent oferit celor de la BT Sport, Paul Pogba a vorbit despre situația lui actuală: „Sunt sub contract, sunt aici, mă simt excelent. Toată lumea știe că mai am doar un an aici, voi discuta cu cei de la club, să vedem ce se va întâmpla. Pentru moment, obiectivul meu, țelul meu este să câștig ceva”.

Mathias Pogba, care joacă în Spania pentru Racing Murcia, a declarat că fratele său este mulțumit momentan la United, dar că nu vede niciun semn că Paul ar vrea să rămână pe Old Trafford, după ce expiră actualul său contract cu „diavolii roșii” în iunie 2022:

„El este fericit. Își îmbunătățește jocul. El mai are un an de contract rămas. Nu știu dacă va mai rămâne până atunci”, a declarat fratele starului francez pentru El Chiringuito.

„Singurul lucru pe care pot să îl spun este că dacă United vrea bani pe el, atunci ei trebuie să îl vândă acum. Dacă nu, el va pleca pe gratis”, a dezvăluit Mathias.

Paul Pogba a urmărit de pe bancă victoria istorică de marți a celor de la Manchester United, care au zdrobit-o pe Southampton, în Premier League, cu incredibilul scor de 9-0.

 

The post Fratele lui Paul Pogba îi avertizează pe cei de la Manchester United: „Vindeți-l acum dacă vreți să luați bani mulți pe el” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă