Fratele lui Lorenzo Insigne a făcut lumină! De ce a decis căpitanul lui Napoli să-și lase echipa pentru a merge în MLS

4 zile in urmă 14

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Italianul, devenit campion european în vara anului trecut cu Italia, este căpitanul lui Napoli și cel mai important jucător din vestiar. În plus, este și originar din Napoli. Totuși, el a decis să părăsească fotbalul european și să plece la Toronto, în MLS, campionatul Statelor Unite ale Americii și al Canadei. Mutarea se va realiza la finalul sezonului actual, când lui Insigne îi va expira contractul. 

Fratele lui Lorenzo Insigne a explicat transferul la Toronto, în MLS

Transferul i-a surprins pe mulți, deoarece Insigne încă mai poate juca la cel mai înalt nivel. Fratele lui, Roberto, a încercat să facă lumină în acest caz și a lăsat de înțeles că fotbalistul nu dorea să plece de la Napoli, dar a fost forțat de împrejurări.

Cu siguranță, Roberto a făcut referire la faptul că patronul echipei, Aurelio de Laurentiis (72 de ani), i-a oferit lui Insigne un contract care nu se ridica la pretențiile financiare ale atacantului, forțându-l astfel să își caute altă echipă.

"Toronto e foarte departe și este foarte frig acolo. Viața lui Lorenzo se va schimba cu siguranță, dar a luat o decizie importantă și prin prisma faptului că va pleca din Napoli, care este casa lui. Dar, pot să spun un singur lucru: nu este vina lui", a explicat Roberto Insigne, conform calcionapoli24.

Lorenzo Insigne va deveni cel mai bine plătit jucător din istoria MLS

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

La Toronto FC, Lorenzo Insigne va încasa o sumă fabuloasă, de peste 13 milioane de euro pe an, cu tot cu bonusuri, potrivit BBC, devenind astfel cel mai bine plătit jucător din istoria Major League Soccer.

Până în acest moment, jucătorul care deținea acest statut era Zlatan Ibrahimovic, care a încasat la LA Galaxy peste 6.3 milioane de euro pe an.

Este o zi istorică și fericită pentru clubul nostru. Lorenzo este un atacant de clasă mondială aflat la apogeul carierei sale. El este campion european cu Italia și a jucat pe cele mai mari arene în timpul carierei sale la Napoli”, a declarat președintele de la Toronto FC, pe site-ul oficial al formației canadiene.

Insigne a semnat cu Toronto FC un contract valabil pentru următoarele patru sezoane. Până la finalul sezonului, Insigne va evolua în continuare la Napoli, iar, în luna iulie, se va deplasa la Toronto unde va începe pregătirea alături de noua sa echipă.

Etichete: mls , napoli , toronto , lorenzo insigne

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă