Fratele emirului din Qatar aruncă piața transferurilor în aer: imagine cu Cristiano Ronaldo lângă Leo Messi în tricoul lui PSG! | FOTO

1 lună in urmă 30

Fotbalul mondial a luat foc după ce fratele emirului din Qatar a postat pe Twitter mesajul „Poate?” lângă o poză cu Leo Messi și Cristiano Ronaldo în tricoul lui PSG.

Zvonurile despre transferul superstarului portughez pe Parc des Princes au început din nou să capete amploare cu o săptămână înainte de finalul perioadei de transferuri.

Viitorul lui Cristiano Ronaldo la Juventus este tot mai incert și o posibilă destinație este PSG, echipa rivalului său Leo Messi!

Autorul „tweet”-ului care a pus pe jar lumea fotbalului este același care anunțase din timp sosirea lui Leo Messi la Paris. Nemulțumirea lui Kylian Mbappe, care vrea să fie lăsat să plece la Real Madrid și nu dorește să semneze un nou contract cu PSG, este cea care ar putea să favorizeze această mutare de senzație.

Messi și Ronaldo împreună, cot la cot, în tricoul lui Paris Saint Germain. Fotografia este însoțită de un singur cuvânt, în trei limbi, spaniolă, engleză și franceză: „Poate?”.

Acesta a fost însă suficient pentru a „incendia” rețelele sociale și pentru a-i face pe fani să viseze la cel mai puternic cuplu din lume. Pentru că postarea fotomontajului pe Twitter nu aparține unui utilizator oarecare, ci chiar lui Khalifah Bin Hamad Al Thani, un membru al familiei regale din Qatar, cea care deține PSG.

Același care, cu câteva zile înainte de aterizarea lui Messi sub Turnul Eiffel, a anunțat, tot pe twitter, deznodământul pozitiv al negocierilor cu simbolul Barcelonei.

Quizás ?
Maybe ?
Peut-être ? pic.twitter.com/qHMIgHmYcV

— خلـــيفة بـــن حمـــد آلــ ثانــــــي (@khm_althani) August 24, 2021

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid i-ar face loc portughezului

CR7 și Messi, rivali de moarte de-a lungul carierei, vor juca împreună? S-ar putea întâmpla cu adevărat, dacă adăugăm tweet-ul lui Al Thani la zvonurile din ce în ce mai insistente care vorbesc despre un rămas bun de la Kylian Mbappe pentru clubul din Paris.

Campionul mondial francez a respins încă o dată propunerea de reînnoire a contractului oferită de președintele Al Khelaifi și vrea să se transfere la Real Madrid, confirmat de ultima sa ieșire dură împotriva conducerii lui PSG.

Acum, șefii parizienilor, după ce au construit întotdeauna un zid în fața acestei perspective, par să se împace cu ideea de a-l sacrifica pe Mbappe cu un an înainte de finalul contractului său, pentru a nu-l pierde gratis în vara viitoare. Și astfel la Paris s-ar putea reuni un trident de vis, potențial imbatabil: Neymar-Messi-Ronaldo. „Poate?”.

The post Fratele emirului din Qatar aruncă piața transferurilor în aer: imagine cu Cristiano Ronaldo lângă Leo Messi în tricoul lui PSG! | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă