Franța - Norvegia 19-19, ACUM, la Digi Sport 1. Meci dramatic! Finala Europeanului de handbal cu toate stelelor lumii

2 luni in urmă 1

Campionatul European de handbal feminin: Franța - Norvegia, duminică, 19:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

LIVE VIDEO Franța - Norvegia 19-19, ACUM, la Digi Sport 1. Meciul poate fi urmărit AICI de abonații RCS&RDS

Min. 50: Franța - Norvegia 17-17. Zaadi egalează pentru Franța din lovitură de la 7 metri.

Min. 44: Franța - Norvegia 15-16. Lacrabere marchează din 7 metri și Franța se apropie la un singur gol diferență.

Min. 34: Franța - Norvegia 10-15. După 3 minute în care nu s-a marcat, Kristiansen înscrie primul gol din repriza secundă și pune Norvegia la 5 goluri diferență.

Min. 30: La pauză, Franța - Norvegia 10-14.

Min. 29: Franța - Norvegia 8-13. Dale înscrie pentru Norvegia și face cea mai mare diferență de scor.

Min. 21: Franța - Norvegia 6-10. După ce Nora Mork a înscris de la 7 metri, a urmat golul lui Herrem pentru Norvegia. E cea mai mare diferență de scor de până acum.

Min. 12: Franța - Norvegia 4-5. Norvegia preia conducerea pentru prima dată în meci, prin golghetera competiției, Mork.

Min. 2: Foppa marchează pentru Franța primul gol al finalei.

Min. 1: Începe meciul.

Cele mai bune reprezentative ale momentului în handbalul feminin, selecționate pline de vedetele ale sportului cu mingea pe semicerc, își dau întâlnire azi într-un adevărat recital în handbalul mondial. Din păcate fără spectatori, înfruntarea va opune câteva stele care au făcut istorie într-un sport din care făcea și România parte din elita lui.

Echipa lui Bogdan Burcea și Robert Licu a avut însă o prestație dezamăgitoare la acest turneu final și a încheiat turneul din Danemarca pe locul 12. 

LIVE VIDEO Franța - Norvegia, ora 19:00 (Digi Sport 1). Finala Europeanului de handbal e meciul stelelor lumii

Franța și Norvegia se vor întâlni pentru a șasea oară în istoria campionatelor europene, dar pentru prima dată vor evolua cu medaliile de aur pe masă. În 12 dintre cee 14 finale de până acum, au pătruns fie Franța, fie Norvegia. Franța și Norvegia au cele mai bune apărări de la Campionatul European din Danemarca. Franța a primit 157 de goluri în șapte partide (22,4 goluri pe meci), în timp ce nordicele au scos mingea din poartă de 160 de ori (22,8 goluri primite pe meci).

În vârstă de 40 de ani, Katrine Lunde, portarul Norvegiei, o va egala fosta sa colegă, Karoline Dyhne Breivang, la capitolul cele mai multe apariții în istoria campionatelor europene, cu 52 de partide jucate în turneul continental. Doar căpitanul Franței, Siraba Dembele Pavlovic a adunat mai multe partide, 54. Cu 48 de goluri înscrise în primele șapte partide, cu 16 mai mult ca jucătoarea croată Camila Micijevic, interul stânga al Norvegiei, Nora Mork, ar putea deveni prima jucătoare din istoria campionatelor europene care câștigă termină pe întâia poziție în clasamentul golgheterelor. Nora Mork a mai reușit această performanță și în 2016. 

Campionatul European de Handbal feminin din Danemarca, în direct la Digi Sport

Programul finalelor, duminică, 20 decembrie

Croația - Danemarca (finala mică), ora 16:30, în direct la Digi Sport 4Franța - Norvegia (finala mare), ora 19:00, în direct la Digi Sport 1 Etichete: euro 2020 , franta norvegia , finala euro 2020 , live video franța - norvegia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă