Frank Ribery, aproape de un transfer neașteptat la 38 de ani! Ce echipă nou-promovată negociază cu francezul

1 lună in urmă 21

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Francezul a evoluat în sezonul precedent pentru Fioretina, însă problemele medicale nu i-au dat șansa să-și arate cu adevărat valoarea. Ribery produce în continuare momente de geniu când se află pe gazon, iar datorită acestui fapt atacantul este o țintă pentru mai multe cluburi.

Ribery, aproape de o înțelegere cu Salernitana

Fotbalistul care a scris istorie în Bundesliga pentru Bayern Munchen e aproape să continue în Serie A, anunță Gazzetta dello Sport, citat de le10sport.com. Sursa menționată vorbește de un acord iminent între Ribery și Salernitana. Salariul francezului ar urma să fie de 1,5 milioane de euro, cu tot cu bonusuri.

Oferte din Turcia și Franța pentru Ribery

Trecut pe la Galatasaray în "tinetețe", Ribery putea fi protagonistul unui reveniri în Super Lig, acolo unde Karamguruk a fost interesată de serviciile sale, dar negocierile nu au fost finalizate în mod pozitiv.

Ribery a fost și pe lista celor de la Olympique Marseille, acolo unde a arătat întregii lumi de ce este capabil. Bayern Munchen a fost impresionată de francez pe când era la Marseille și a achitat 30 de milioane de euro pentru transfer, în 2007, iar atacantul nu a dezamăgit și a devenit una dintre legendele clubului bavarez.

Etichete: serie a , olympique marseille , transfer , fiorentina , frank ribery salernitana
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă