Frank Lampard a primit o compensație „umilitoare”: patronul Roman Abramovich i-a plătit „doar” două milioane de euro, după ce l-a dat afară de la Chelsea!

4 săptămâni in urmă 11

Fostul mijlocaș Frank Lampard a primit două milioane de euro din partea lui Roman Abramovich, după ce a fost demis, luni, de pe banca tehnică a celor de la Chelsea Londra.

Deși nu este deloc una de neglijat pentru un om de rând, suma este relativ infimă în comparație cu alte compensații plătite în trecut de miliardarul rus, unor foști manageri ai lui Chelsea.

Demiterea lui Frank Lampard reprezintă a 14-a schimbare managerială din mandatul lui Roman Abramovich și se află printre cele mai ieftine: două milioane de euro

Dintre predecesorii fostului căpitan de la Chelsea, doar Guus Hiddink, de două ori, și Rafa Benitez au plecat cu aproape nimic, dar cei doi manageri experimentați au părăsit Stamford Bridge aproape de finalul contractelor lor.

Chiar și ilustrul necunoscut Avram Grant a primit 6 milioane de euro în 2008, după ce semnase anterior un contract pe o durată de 4 ani. El a fost demis, după ce a dus echipa până la un pas de finala Champions League.

Portughezul Jose Mourinho a reușit să strângă de pe urma celor două demiteri ale sale aproape 35 de milioane de euro de la Abramovich, cu cea mai mare parte a sumei, de 25 de milioane de euro, pe care a primit-o atunci când a fost dat afară în 2007.

Însă de departe cea mai dureroasă despărțire a fost cea de Antonio Conte, pentru care Abramovich a trebuit să scoată aproape 30 de milioane de euro compensație pentru managerul italian și membrii staff-ului său.

Suma totală plătită până în prezent de miliardarul rus pentru a-i convinge să plece pe foștii manageri ai lui Chelsea a ajuns la 123 de milioane de euro.

The post Frank Lampard a primit o compensație „umilitoare”: patronul Roman Abramovich i-a plătit „doar” două milioane de euro, după ce l-a dat afară de la Chelsea! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă