Franck Ribery a ratat transferul la Real Madrid din cauza soției! Uli Hoeness a povestit întreaga întâmplare

3 săptămâni in urmă 21

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

În vara lui 2010, Real Madrid și Chelsea au oferit câte 80 de milioane de euro în schimbul lui Franck Ribery, considerat la acea vreme unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai planetei, fiind foarte aproape să-l achiziționeze.

Franck Ribery, ținut la Munchen de dorința soției!

Francezul primise două propuneri contractuale excelente și era tentat să accepte schimbarea. Tindea mai mult spre Real Madrid, însă s-a răzgândit în ultimul moment, la dorința și îndemnul soției sale.

Când povestea lui Ribery la Bayern părea că se va încheia, în 2010, când agenții săi îl ca și anunțau vândut la Real Madrid, l-am invitat pe el și pe soția lui, Wahiba, să mănânce cu noi. Susi (n.r. Susanne - soția lui Uli Hoeness) a gătit halal, special pentru ea. Am petrecut o seară minunată, iar aproape de miezul nopții Wahiba a spus: «Franck, rămânem la Munchen»”, a povestit Hoeness, conform as.com.

Dorința soției a fost poruncă pentru Franck Ribery, care nici nu a mai vrut să audă de celelalte oferte după seara respectivă. Cei doi au împreună cinci copii: trei fete (Hiziya, Shahinez and Keltoum Chérifa) și doi băieți (Seif el Islam și Mohammed). Ribery s-a convertit la islam și a preluat numele Bilal Yusuf Mohammed.

Într-un final, Franck Ribery a ales să semneze prelungirea contractului cu Bayern Munchen, din 2010 până în 2015. Mijlocașul avea să mai rămână încă patru ani la echipă, până în 2019.

  • Franck Ribery a bifat 425 de partide pentru Bayern, cu 124 de goluri și 182 de pase decisive.

Francezul a plecat liber de contract la Fiorentina, după 12 ani la Bayern Munchen. Chiar dacă are 38 de ani, francezul nu s-a retras din activitate și evoluează la formația italiană de primă ligă, Salernitana.  În acest sezon, a evoluat în 12 etape și a reușit să ofere două pase de gol.

Galerie Foto

Etichete: real madrid , bayern munchen , uli hoeness , frank ribery , wahiba ribery

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă