Francezul Zinedine Zidane, antrenorul de la Real Madrid, are coronavirus

1 lună in urmă 1


Fostul mare fotbalist francez, 48 de ani, a intrat în izolare la domiciliu și nu se va afla astfel pe banca Realului la meciul de sâmbătă, de la Vitoria, cu Deportivo Alaves, informează Gazeta Sporturilor.


La începutul lunii, Zinedine Zidane a fost izolat din cauză că intrase în contact cu o persoană infectată. Atunci, testul a ieșit negativ. Acum, Zidane a fost depistat cu COVID-19. Și din nou va intra în izolare.


”Real Madrid CF anunţă că antrenorul său Zinedine Zidane a avut un rezultat pozitiv la COVID-19”, se arată în comunicatul clubului.


Într-o situație tot mai dificilă, după ce a pierdut două competiții într-o săptămână - Real a fost eliminată și din semifinalele Supercupei Spaniei, și din ”16"-imile Copei del Rey, antrenorul francez e obligat să stea departe de echipă o perioadă. Echipa va fi condusă de pe banca tehnică de secundul David Bettoni.


După 19 etape, Real se află pe locul al doilea în La Liga, cu 37 puncte (18 jocuri), după Atletico Madrid, 44 puncte (17 jocuri), dar înaintea marii rivale FC Barcelona, 34 puncte (18 j).


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă