Francezii refuză să intre în localurile care cer green pass şi au găsit o formă inedită de protest VIDEO

1 lună in urmă 42

Mulţi francezi refuză să intre în barurile şi terasele care permit accesul doar pe baza certificatului de vaccinare şi îşi aduc de acasă coşuri de picnic şi pături pe care le întind pe trotuar, chiar în faţa localurilor, astfel încât acestea înregistrează în continuare pierderi importante.

În ultimele șase săptămâni, sute de mii de antivaxeri au protestat în marile orașe, în timp ce premierul Franței, Jean Castex a anunțat că îngrijitorii din aziluri au termen 15 septembrie să se vaccineze, după care vor fi penalizați. Prelungirea green pass-ului a făcut, totuşi, ca Franța să ajungă Marea Britanie la numărul celor vaccinați complet.

Profesorii din New York protestează împotriva vaccinării obligatorii

Și profesorii din statul New York au termen până pe 27 septembrie să se vaccineze. Dacă refuză, vor fi concediați.

„Lucrăm pentru Ministerul Învățământului și ne spun acum că nu putem merge la lucru dacă nu suntem complet imunizați. Am lucrat tot anul fără să fim vaccinați. Ne-am protejat copiii, am purtat măști, am stat la distanță, am făcut tot ceea ce ni s-a cerut să fim ok. Acum schimb abordarea și suntem furioși și nu vrem să facem așa,” a susținut Elizabeth Quinn, o învățătoare din New York.

„Ca noi să ne respectăm valorile personale trebuie să ducem această luptă nesfârșită care să stabilească ce valoare e mai importantă decât alta. Suntem în fața unei dileme morale. E trist ce se întâmplă pentru că e ca și cum am vedea un război civil printre cei pe care-i iubim,” a declarat si profesorul Carlos Oliveri, potrivit Aleph News.

Citeşte şi: Explozie la aeroportul din Kabul confirmată de Pentagon. UPDATE: trei atentate, cel puţin 70 morţi, inclusiv 12 americani VIDEO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă