Fotomodelul cu care Adam Levine și-a înșelat soția însărcinată: ”Mi-a fost rușine, am fost tânără și naivă” VIDEO

4 zile in urmă 10

Miercuri, 21 Septembrie 2022, ora 09:55

60 citiri

Cântărețul Adam Levine (43 de ani), solistul trupei Maroon 5, e în centrul unor dezvăluiri incendiare făcute de fotomodelul Sumner Stroh, care susține că artistul căsătorit ar fi avut o aventură extraconjugală cu ea timp de un an.

Acuzațiile frumoasei brunete de 23 de ani vin la puțin timp după ce soția lui Adam Levine, Behati Prinsloo, a anunțat că e însărcinată cu al treilea copil al cuplului.

Sumner Stroh a publicat un videoclip pe Tik Tok în care pretinde că a fost amanta lui Adam Levine, care a vrut să-i folosească și numele pentru viitorul lui copil.

”Mi-a fost rușine că am fost implicată cu un bărbat cu această lipsă totală de remușcări și respect. Amfost tânără și naivă", a menționat Sumner Stroh.

"Voi avea un alt copil și dacă e băiat, chiar vreau să-l numesc Sumner. Ești de acord cu asta?", ar fi întrebat-o Adam Levine pe tânără.

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound - Sumner Stroh

Citeste si:

Dublă sărbătoare pentru Patrick Mouratoglou. Cum s-a bucurat antrenorul Simonei Halep alături de soție FOTO

În timp ce Simona Halep e afectată de divorțul de Toni Iuruc, dar și de problema la nas care a obligat-o să renunțe la tenis în 2022, antrenorul româncei, Patrick Mouratoglou, traversează...

Craiova extinde luminițele de Crăciun în cartiere, deși toată Europa se află în criză energetică

Primăria Municipiului Craiova vrea să câștige o competiție privind cel mai frumos târg de Crăciun din Europa, iar astfel a decis să extindă iluminatul public de sărbători în mai multe...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă