Fotomodel german, GRAV rănit după ce a fost atacată de un leopard în timpul unei ședințe foto

1 lună in urmă 55

Jessica Leidolph / Foto: Facebook Lady Butterfly - Fotomodel & Klavier-Komponistin Jessica Leidolph / Foto: Facebook Lady Butterfly - Fotomodel & Klavier-Komponistin

O zi obișnuită de filmare a fost pe punctul de a se transforma într-un coșmar, după ce un fotomodel german a fost atacat de un leopard, suferind grăvi cape la nivelul capului.

JOI, 26 AUGUST 2021, 09:34

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

Fotomodelul, în vârstă de 36 de ani, a fost rănită grav de un leopard în timpul unei ședințe foto la un așezământ pentru animale din estul Germaniei. Atacul s-a soldat cu răni grave la cap, fotomodelul fiind transportat la spital, potrivit poliției locale citate de BBC, preluat de relatează HotNews.ro. Cel mai probabil, echipa lucra la un clip publicitar.

Incidentul a fost urmat de o falsă alarmă potrivit căreia leopardul agresiv ar fi fugit și se află în libertate în zona Burgenland.

Autoritățile locale au transmis ulterior că populația poate sta liniștitiă pentru că nu există niciun pericol. O anchetă a fost demarată pentru a stabili exact ce s-a întâmplat la adăpostul de animale din Nebra, statul Saxony-Anhalt.

Potrivit tabloidului german Bild, victima este Jessica Leidolph, fotomodelul cunoscut fiind o iubitoare a aninmalelor. Încă nu este clar cine a organizat ședința foto și ce anume făcea echipa de filmare de la fața locului.

O organizație pentru drepturile animalelor, Peta, a reacționat față de incident făcând apel la autorități să stopeze exploatarea animalelor în scopuri comerciale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă