Fotografii scandaloase care ar fi făcute pe ascuns în dormitorul fostului premier al Bulgariei: pistol pe noptieră și teancuri cu bancnote de 500 de euro în sertar

2 săptămâni in urmă 16

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 13:56

145 citiri

 pistol pe noptieră și teancuri cu bancnote de 500 de euro în sertar

Procuratura bulgară s-a autosesizat în legătură cu o nouă serie de fotografii, apărute pe internet, care ar fi fost făcute în dormitorul fostului premier Boiko Borisov, liderul partidului GERB.

În fotografii apare din nou noptiera de lângă patul lui Borisov, pe care se află un pistol, iar două imagini arată şi conţinutul sertarelor, în care sunt teancuri cu bancnote de 500 de euro.

Procuratura din Sofia a suspendat ancheta în cazul anterior, când au fost publicate fotografii, despre care se susţinea că sunt făcute în dormitorul lui Borisov, expertiza argumentând că acele cadre au fost editate. Borisov a precizat la acel moment că fotografiile sunt o „mare minciună”, însă nu a comentat noul atac.

Partidul de centru-dreapta GERB conduce în opţiunile electoratului, înaintea celui de-al treilea rând de alegeri din acest an, care vor avea loc pe 14 noiembrie, într-un context de criză politică prelungită, suprapusă peste un nou val epidemic şi o creştere a preţurilor la energie, indică un sondaj recent.

Însă nici GERB, nici vreunul din celelalte cinci partide aşteptate să treacă pragul electoral nu va obţine o majoritate, ceea ce face probabile negocieri dure pentru formarea unei coaliţii de guvernare.

Citeste si:

 Partidul GERB şi preşedintele în funcţie Radev conduc în intenţiile de vot înaintea alegerilor de pe 14 noiembrie

Partidul de centru-dreapta GERB din Bulgaria conduce în opţiunile electoratului înaintea celui de-al treilea rând de alegeri din acest an, ce vor avea loc pe 14 noiembrie, într-un context de...

 „Începând cu anul viitor alocațiile și pensiile vor fi indexate”

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan a declarat, joi 11 noiembrie, la finalul negocierilor dintre PNL și PSD că în viitorul program de guvernare, alocațiile și pensiilr vor fi indexate...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă