Fotografierea mamelor care alăptează în public va fi interzisă prin lege, în Anglia. Cel puţin doi ani de închisoare pentru cei găsiţi vinovaţi

2 săptămâni in urmă 12

Fotografierea mamelor care alăptează în public, fără cinsimţământul lor, va fi pedepsită prin lege conform unei decizii adoptate de autorităţile engleze.

Fotografierea mamelor care alăptează în public va fi interzisă prin lege

Shutterstock

Secretarul de stat în Ministerul Justiţiei, Dominic Raab, a spus că această nouă lege va reduce numărul de hărţuiri asupra femeilor. Cei care au susţinut ordonanţa au salutat decizia, numind-o „o victorie pentru mamele care alăptează”.

Modificarea legii privind poliția, sentințele penale și tribunalul a fost înaintată marți de guvern, după ce parlamentarul laburist Stella Creasy a făcut campanie pentru reforme legale, după ce a fost fotografiată în timp ce alăptează copilul de patru luni într-un tren. Raab a confirmat, de asemenea, un alt amendament la proiectul de lege, pentru a acorda victimelor abuzului domestic mai mult timp pentru a putea raporta infracțiunile la poliție. El a confirmat că termenul limită de șase luni pentru cazurile de atacuri comune care implică abuz domestic va fi prelungit, după ce o analiză a dezvăluit că aproape 13.000 de astfel de cazuri din Anglia și Țara Galilor au fost clasate în ultimii cinci ani, potrivit Sky News.

Cei găsiți vinovați riscă până la doi ani de închisoare şi vor fi anchetaţi inclusiv care folosesc fotografiile pentru "obținerea plăcerilor sexuale sau provocarea de umilire sau suferință”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă