Fotografia care-l dă de gol! Fotbalistul-parior de la Petrolul stă cu banii în mână într-o casă de pariuri

1 lună in urmă 1

Divizionara secundă Petrolul Ploiești luptă pentru promovare, dar este în mijlocul unui scandal imens. Fotbalistul Mihai Constantinescu, mijlocașul central în vârstă de doar 18 ani, a fost agresat fizic în plină stradă, de un grup de 10-12 indivizi.

Sâmbătă, 20 februarie 2021, în jurul orei 19:00, acesta a ieșit la plimbare alături de alți doi coechipieri de la Petrolul Ploiești, Mario Bratu și Cristian Lixandru, însă totul s-s terminat cu o corecție fizică.

Conducătorii „lupilor” au demarat o anchetă internă, în regim de urgență, informație anunțată public deja de club, iar poliția a demarat o anchetă.

Fotografia care-l dă de gol! Fotbalistul-parior de la Petrolul stă cu banii în mână într-o casă de pariuri

Surprinzător, tatăl lui Mihai a spus că băiatul lui a fost atacat pe stradă de 10-12 persoane, iar în comunicatul poliției s-a precizat că agresiunea s-a petrecut la o casă de pariuri, Iar fotbaliștii nu au voie să parieze! O fotografie oferită celor de la Gsp arată că tot ce se scria în comunicatul Poliției, în sensul că Mihai Constantinescu a fost fotografiat în incinta unei case de pariuri.

„Se fac cercetări. Ori au fost trimiși de cineva, nu știu ce să zic. Bine că nu s-a întâmplat ceva mai grav. A fost un grup organizat.

A fost treabă de jumătate de oră. S-a întâmplat rapid. A ieșit din curte de aici și s-a întâmplat într-o jumătate de oră. Era un grup organizat”, a spus Gabi Constantinescu, potrivit sursei citate.

Acest incident a venit la fix două săptămâni după ce Mihai Constantinescu a fost implicat într-o accidentare dură în meciul din optimile de finală ale Cupei României dintre Petrolul Ploiești și Poli Iași, scor 3-0.

În minutul 42, Nikolaos Baxevanos, fundașul central în vârstă de 21 de ani al lui Poli Iași, a sărit la cap cu Mihai Constantinescu.

The post Fotografia care-l dă de gol! Fotbalistul-parior de la Petrolul stă cu banii în mână într-o casă de pariuri appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă