Fotografia care i-a șocat pe fani. Cum a putut să apară Andreea Tonciu pe internet

1 lună in urmă 2

Andreea Tonciu a stârnit multe reacții după cea mai recentă fotografie publicată pe un cont de socializare. Imaginea, inofensivă în esență, ea cerându-le fanilor o părere despre o posibilă schimbare la păr, i-a făcut pe urmăritori să își îndrepte lupa către un defect.

Andreea Tonciu i-a șocat pe fani cu o fotografie

Andreea Tonciu a publicat recent o imagine cu ea, în care purta un breton fals. În descrierea, ea le cerea urmăritorilor ei păreri despre schimbarea la care a fost supusă. Printre comentariile pozitive ale unora s-au strecurat și câteva negative. Oamenii au scos în evidență că modificarea la care a apelat nu o flatează, ba chiar îi arată capul neconform.

„Fara Cap si asa e plat sau patrat/ Ce cap turtit/ Ti s-o cam tocit capul…/ Photoshop-ul😂😂😂😂😂/ Cine ti a turtit capul așa ?!?😮/ parcă ai capul pătrat/ E cap pătrat și fără breton/ ozana barabancea transformation😍😍😍😍/ Se vede urât/

Știu ca poate îți place poza asta dar sincer arată rău la fața ești ok dar cu capul arată pătrat rău/ Cu breton că îți scoate fata mai mică fara breton barcă ești o semilună 😂😂/ Cu breton că îți scoate fata mai mică fara breton barcă ești o semilună 😂😂”, sunt câteva dintre comentariile negative din partea internauților către Andreea.

„Să știți că nu pot spune că sunt supărată. Mă amuz foarte tare când văd că lumea comentează că-mi editez pozele. Așa, și care este problema că eu îmi editez pozele? Cumva sunt singura pe această planetă care îmi editez pozele? Am învățat de la anumite fete.

Văd Instagram-ul ăsta plin de editări și toată lumea îmi sare mie în cap că de ce îmi editez pozele. Uite că așa vreau eu și așa îmi place mie și nu vă interesează pe voi ceea ce fac eu cu viața mea și cu familia mea.”, a reacționat Andreea Tonciu pe Instagram, în urmă cu ceva timp, după ce fusese din nou blamată că își rectifică prea mult pozele. 

Așteaptă un nou proiect în televiziune 

Vedeta s-a întors nu de mult în lumina reflectoarelor, cu ocazia participării la show-ul ”Bravo, ai Stil! Celebrities”. Până atunci, ea a refuzat să mai apară în emisiuni sau chiar și pe rețelele de socializare, unde posta rar, la dorința soțului. După câțiva ani de mariaj, cei doi au ajuns la concluzia că bruneta poate reveni în peisajul monden, acolo unde aceasta s-a consacrat.

În prezent, după terminarea filmărilor pentru proiectul de modă de la Kanal D, Andreea așteaptă o altă ofertă în televiziune. Se zvonește că ar fi fost cooptată în proiectul ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, dar că nu s-a înțeles la bani cu echipa. Fosta asistentă TV ar fi dorit mai mult decât ei ar fi putut să îi ofere.

The post Fotografia care i-a șocat pe fani. Cum a putut să apară Andreea Tonciu pe internet appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă