FOTO Veste mare primită de Adrian Mutu: ce a decis prima lui soție, Alexandra Dinu

4 luni in urmă 17

STIRI EXTRASPORT  ·  INEDIT

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020, 14:15 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 14:15

După mulți ani petrecuți în Italia, Alexandra Dinu, 39 de ani, a luat decizia să revină în România, cel puțin pentru o perioadă.

Decizia a fost luată în special datorită noului rol pe care Alexandra Dinu l-a primit de la Pro TV: va face parte din juriul emisiunii Românii au Talent, în locul lui Mihai Petre.

Ca să nu fie nevoită să facă naveta între Italia și România, mai ales într-o perioadă incertă din cauza pandemiei, Alexandra Dinu a decis să se mute în țară, împreună cu fiul ei Mario.

Vedeta TV a început munca la noul sezon din Românii au Talent și a fost prezentă la filmările din preselecții.

Revenirea ei în țară este o veste bună și pentru Adrian Mutu. Selecționerul naționalei de tineret va avea ocazia să petreacă mai mult timp împreună cu fiul său cel mai mare, Mario. Deși au rămas apropiați, cei doi nu au avut ocazia să se vadă prea des din cauza că locuiau departe unul de altul.

Adrian Mutu are patru copiii. Pe lângă Mario, „Briliantul” mai are două fetițe cu Consuelo Matos, fosta soție, dar și încă un fiu de trei ani și jumătate cu Sandra Bachici, actuala soție.

Citește și alte știri mondene:

FOTO Iubita lui Mihăilă, gata să facă senzație în Italia! Mesajul postat după transferul la ParmaFiul unui milionar, acuzat că a folosit baza de date a MAI pentru a o căuta pe soția-vedetă a unui fotbalist român

În 2014, Cristian Cioacă primea 15 ani de închisoare pentru uciderea Elodiei, cu toate că lipsea cadavrul. Anunțul uluitor făcut acum! E un record

Libertatea

Playtech: Kira Hagi are un nou iubit! Cine este bărbatul misterios și ce au făcut cei doi în văzul tuturor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă