FOTO Turisti blocati in telescaun, coborati de salvamontisti. Printre ei, un copil de 2 ani

2 luni in urmă 1

Au fost momente de panica miercuri, 10 februarie, in complextul Turistic Suior, din judetul Maramures. Mai multi turisti au ramas blocati in telescaune.

Potrivit salvamontistilor, 18 persoane au fost evacuate in siguranta fara a avea vreo problema medicala.

Turisti blocati in telescaun la Straja: Unii au sarit de la 3 metri

"In urma unui apel de urgenta echipa de prim raspuns si echipele de suport ale Salvamont Maramures formate din 12 salvatori montani angajati si voluntari intervin la complexul Turist Suior pentru evacuarea din telescaun a turistilor surprinsi de o defectiune majora", a transmis Salvamont.

"Sunt blocate un numar de 9 scaune cu turisti care vor fi coborati in siguranta, intre ei si un turist cu un copil de doi ani care vor fi evacuati prioritar", a mai precizat Salvamont.

Vineri, 5 februarie, salvamontistii au intervenit la numar record de accidentari in Poiana Brasov".

Au fost apelati pentru 17 incidente. Pentru sase turisti a fost necesara si interventia SMURD.

Mai puteti citi:

Legaturile bolnavicioase din Metrorex. Cum si-au construit sindicalistii un adevarat imperiu financiarBursa sporurilor din Administratie pe care Florin Citu ar putea sa le scoata din buget. Sindicalist: "In MAI nu avem sporuri care sa vizeze performanta"VIDEO Ce gest a facut Adrian Cruciat, antrenorul umilit de Sorana Cirstea, dupa victoria cu KvitovaCum erau organizati paramilitar tinerii inainte de 1989. Arme cu calibru mic, instructie de front, marsuri si deplasari cu intonare de cantece patrioticePovestea trista a celui mai vechi roman din paradisul insulelor Canare. "Tata nu mi-a reprosat niciodata ceea ce s-a intamplat, dar n-a murit pana nu m-a vazut pentru ultima data"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă