FOTO Studentul de origine marocană, suspect în cazul uciderii cleor doi tineri din Iași, a fost adus în țară

4 săptămâni in urmă 25

Imagini de la Aeroportul Internațional Henri Coandă, unde de puține momente a fost adus în țară Ahmed Sami El Bourkadi, tânărul de origine marocană, care este principalul suspect în cazul dublului asasinat de la Iași.

Ahmed Sami El Bourkadi (care are și cetățenie canadiană) era coleg de facultate la UMF Iași, cu Jiynah Youssef – de asemenea cetățean marocan.

El Bourkadi este suspectat că l-a ucis pe Jiynah Youssef, dar și pe iubita acestuia, Ioana-Vanesa Burlacu, presupunându-se că a avut și un complice.

Tânărul marocan a fost capturat la Roma, în Italia, unde s-ar fi grăbit să plece imediat după ce a comis fapta, însoțit de o tânără, care i-ar fi iubită.

Poliția Română a anunțat că prin colaborare cu autoritățile din Italia (Poliția Statală din Italia), Ahmed Sami El Bourkadi  a fost localizat și capturat, autorităile italiene acceptând ca acesta să fie extrădat în România. Miercuri seara, Ahmed Sami El Bourkadi a fost adus în țară.

Reamintim că doi tineri care formu un cuplu au fost găsiți morți, în urmă cu două săptămâni, într-o vilă dintr-un cartier rezidențial din Iași. Din primele date anchetatorii au luat în calcul un posibil asasinat. Trupurile victimelor aveau urme cumplite de violență, inclusiv de incendiere.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă