FOTO Sora lui Florin Tănase lucrează pentru Gigi Becali: „Au venit și fotbaliști la mine”

1 lună in urmă 1

Cristina, specializată în chirurgie dento-alveolară, a dezvăluit că l-a avut pacient inclusiv pe fratele său, căpitanul lui FCSB, dar și pe colegii acestuia.

Cristina, sora lui Florin Tănase, lucrează la clinica lui Gigi Becali: „Urmăresc fiecare meci al fratelui meu”

Cristina Tănase / Sursă foto: Capturi @Antena Sport

„Au venit aici și fotbaliștii de la FCSB. Sunt campioni, trebuie să le facem zâmbet de campioni. Evident că-l îngrijesc și pe fratele meu, trebuie să am grijă de zâmbetul lui. Și pe domnul Becali l-am îngrjiit. 

Florin ne-a încurajat pe amândouă, atât pe mine, cât și pe sora mea. Tot timpul a fost alături de noi, să ne alegem ce ne dorim ca și specializare și ne-a susținut. Este foarte frumos să fii sora lui. Oriunde merg cu el, fiind căpitanul celei mai bune echipe din România, este admirat, face multe poze. 

Mă uit la fiecare meci al lui. Înainte, mergeam de fiecare dată la partidele sale. Acum, cu această situație, vizionăm la televizor. Suntem cele mai înfocate fane ale lui”, a declarat Cristina pentru AS.ro.

Alimentația sănătoasă ne ajută să slăbim, dar influențează inclusiv sănătatea orală. Alimentația este factorul care determină calitate structurii dentale
Cristina Tănase

Și cealaltă soră a lui Florin Tănase, Dana, este medic stomatolog.

Reportaj GSP la clinica de lux a lui Gigi » Becali spune că multe dintre analize și tratamente le achită din propriul buzunar: „Mi-e milă de oameni"

Unde își avea sediul conducerea echipei de fotbal FCSB, acum funcționează o clinică medicală. Clădirea Arcom, situată în apropierea Casei Radio și foarte aproape de splaiul Dâmboviței, a fost transformată de Gigi Becali într-o clinică luxoasă, unde sunt tratați, în general, bolnavii de cancer. În ultima vreme, Becali a extins clinica. 

Citește mai multe știri de actualitate:

Ruptură în familia lui Claudiu Niculescu » Fiul cel mare al antrenorului: „Nu avem o relație tată-fiu, nu s-a interesat niciodată de nepotul lui!”Man sau Mihăilă? Verdictul lui Ilie Dumitrescu: „Să vorbească cineva cu el! Nu degeaba joacă atât de puțin”

Ordinul dat de Nicolae Ceaușescu la cutremurul din 4 martie 1977. S-a întâmplat după ce a parcurs pe jos mai multe bulevarde

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă