FOTO. Situație revoltătoare: hocheiștii de la echipa Armatei Române au intonat imnul așa-zisului ținut secuiesc, după ce au pierdut cu 5-0

5 zile in urmă 20

După meciul de hochei dintre Miercurea Ciuc și CSA Steaua București, din weekend, încheiat cu scorul e 5-0, trei jucători ai echipei Armatei, învinși, au rămas pe gheață, alături de echipa câștigătoare, pentru a intona același cântec, imnul secuilor.

„Este incredibil! Trei jucători ai echipei Steaua, care reprezintă armata României, au ajuns să facă un astfel de gest. Și în trecut, la Steaua, au evoluat atâția jucători din Harghita sau Covasna, dar nici unul nu s-a pretat la așa ceva.

Grav e faptul că noul vicepreședinte al Federației Române de Hochei, care este reprezentantul CSA Steaua a fost la Ciuc și nu a luat nici o măsură în acest sens”, a declarat un martor al evenimentului, pentru Prosport.

Momentul incredibil oferit de ministrul Tanczos Barna, la un meci de hochei

Deputatul Dan Tănasă, de la AUR, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie care a surprins exact momentul în care reprezentantul Guvernului României stătea în genunchi, în timp ce asculta respectivul imn.

„Aseară la Miercurea Ciuc s-a jucat finala Cupei României la hochei între echipa locală și Steaua București. Cel care stă în genunchi alături de echipa locală e ministrul Tánczos Barna, membru în Guvernul României.

La finalul meciului, echipa locală a îngenunchiat când s-a cântat imnul așa-zisului ținut secuiesc. La fel a făcut și ministrul UDMR din Guvernul României. Același ministru care nu participă niciodată la Ziua Națională, Ziua imnului sau Ziua Drapelului”, a comentat Dan Tănasă acest gest pe contul de Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă