FOTO Simona Halep s-a relaxat la munte, cu o lună înainte de Australian Open » A fost primită cu pâine și sare + ce cadou inedit i s-a pregătit

1 lună in urmă 50

Când nu se antrenează pentru startul competițiilor, Simona Halep găsește timp și pentru relaxare. Până să plece spre Melbourne, acolo unde va lua parte la primul turneu de Mare Șlem al anului, Halep a „evadat” preț de câteva ore la munte, în peisajele pitorești din Valea Doftanei.

Acolo, Simona a fost întâmpinată cu flori, preparate locale - inclusiv pâine și sare - dar și cu un cadou inedit pregătit de primarul din localitate. 

Simona Halep, premiată în Valea Doftanei

Contactat de Gazeta Sporturilor, edilul din Valea Doftanei, Lucian-Vileford Costea, a relatat cum a decurs vizita campioanei de la Wimbledon, dar și ce premiu special i-a acordat acesteia

„A ieșit la aer după Sărbători, probabil a vrut să ia puțin aer de munte. A fost o vizită neașteptată. A dat un tur, s-a simțit bine. N-a fost prima oară când vine în Valea Doftanei, se pare că-i place zona. Suntem încântați, nu des te întâlnești cu un asemenea campion. 

A intrat și în primărie și am întâmpinat-o cu ceva tradițional, a scris și în cartea de onoare a primăriei. Un sculptor din zonă i-a făcut un trofeu, o rachetă de tenis din lemn de nuc”, a declarat primarul din Valea Doftanei, pentru GSP. 

Citește și alte știri despre Simona Halep:

Simona Halep anunță că se vaccinează anti-COVID: „Trebuie să încheiem pandemia”VIDEO Simona Halep, antrenament intens înainte de Australian Open » Jucătorul alături de care și-a testat loviturile: „Întotdeauna o plăcere”

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Giani Kiriță, scandal uriaș cu șefii de la Antene. NU a mai suportat, decizie ȘOC
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă