FOTO Sharon Stone, un trup impecabil si la 63 de ani: "Oamenii inca vor sa-mi vada sanii"

1 lună in urmă 2

Celebra Sharon Stone va implini 63 de ani peste doua zile, dar se bucura si acum de sedinte foto glamuroase, care ii pun in valoare trupul de model, cu care s-a facut remarcata in thrillerul "Basic Instinct", in 1992.

"Nu sunt doar uimita, ci si recunoscatoare ca pot inca sa fiu model la 62 de ani", a marturisit Sharon, care a pozat intr-o tinuta Dolce Gabbana, postand fotografiile pe o retea sociala, de unde a cules pizderie de likeuri.

Anul trecut, in plina pandemie, Sharon marturisea: "Oamenii inca vor sa-mi vada sanii. Am 62 de ani!... Pe bune? Maturizati-va!"

"Cand eram un fenomen la nivel mondial si voiam 2 milioane de dolari pentru un film, era ca si cum le-as fi cerut sa-mi dea luna de pe cer, ca si cum mi-as fi pierdut mintile. Cred ca oamenii aveau nevoie de un sex simbol. Eu nu am crezut niciodata despre mine ca sunt sexy ... cand am facut Basic Instinct, mi-am explorat partea intunecata. Am invatat sa nu-mi fie frica de mine. Si cred ca oamenii au gasit asta sexy", a spus Sharon Stone vara trecuta.

permalink="https://www.instagram.com/p/CMGmuQfpKpS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="13" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba (0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba (0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc (100% - 2px); width:calc (100% - 2px);">


Citeste si:
S-a terminat razboiul pe avere. Cati mostenitori are Diego Maradona. Un tribunal a dat decizia

Cristi Borcea, moment de sinceritate: "Am fost tot timpul cu Valentina, chiar daca m-am insurat cu Alina"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă