FOTO Rechinul David Popovici și explicația unui moment care a devenit viral: „Îmi place să văd teama din ochii adversarilor”

16 ore in urmă 14

O imagine cu finaliștii probei de 200 m liber din cadrul Campionatului Mondial de Natație a devenit virală după ce David Popovici a cucerit primul său aur la Budapesta. La câteva zile după ce a reușit să uimească întreaga lume a înotului, „Racheta din România” a explicat de ce a stat separat în sala de așteptare.

David Popovici, campion mondial in proba de 200 m liberFoto: Twitter - FINA

Rechinul David Popovici și teama din ochii oponenților

Într-un podcast realizat de fostul înotător australian Brett Hawke, David a afirmat că știa că ceilalți finaliști (printre care se numărau și medaliați olimpici) se temeau de el.

„​Am stat în spate pentru că voiam să văd nervii tuturor. Nu știu dacă este ceva rău, aveam și eu nervii mei, dar știam că lor le era mai teamă de mine decât îmi era mie de ei.

Am încercat să îmi controlez emoțiile, nervii, am reușit să o fac foarte bine și voiam doar să mă bucur de acel moment în care vedeam teama din ochii lor. Chiar dacă nu dădeau de înțeles asta, știam că le este mai teamă de mine decât îmi era mie de ei.

Știam că voi câștiga, pentru că m-am simțit atât de bine în serii, în semifinale, știam că pot mai mult, a fost o mișcare de încredere în sine. Nu stau mereu în spate, dar așa am simțit atunci” - David Popovici.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă