FOTO Protest cu roșii, ardei și vinete în Piața Victoriei, pentru salvarea micilor fermieri de la faliment

2 luni in urmă 39

Reprezentanți ai Uniunii Salvăm Țăranul Român (USȚR) protestează, joi, în Piața Victoriei, acuzând lipsa de viziune și de programe pentru micii fermieri, care sunt în pragul falimentului.

Organizatorii au adus în Piața Victoriei lădițe cu roșii, ardei și vinete.

Aceștia au anunțat, într-un comunicat, că protestează „pentru deblocarea și ieșirea din această situație critică și fără precedent în care se află țăranul și țăranca din România, ferma de familie și gospodăria țărănească”

„Importurile masive de produse agroalimentare în special legume și fructe au sufocat producția internă. Lipsa de viziune și de programe pentru Micul fermier, nestimularea în mod real a asocierii în vederea integrării producției interne în lanțul scurt de aprovizionare a dus Ferma de Familie în pragul falimentului. Siguranța alimentară a consumatorului Român este expusă și pusă în pericol. Țărani, intelectuali, muncitori, antreprenori în agri-business, consumatori, funcționari, dascăli, autorități, și cetățeni de bună credință ai acestei țări vă rugăm să alăturați și susțineți evenimentul nostru. Salvați Satul Românesc de la Faliment. Salvați Tradițiile obiceiurile și vatra Strămoșească ! Salvați Părinții, Bunicii, Copiii și nepoții Satului Românesc. Uniți suntem mai puternici ! Uniți Putem Învinge ! Noi pentru Noi Salvăm Țăranul Român”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă