FOTO | Povestea emoționantă a doi români cununați într-un salon de spital din Italia

3 săptămâni in urmă 6

JOI, 11 NOIEMBRIE 2021, 19:24

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Proaspăta soție este internată de la sfârșitul lunii septembrie din cauza unei boli hepatice grave. Ea este în așteptare pentru un transplant de ficat.

Loredana și Costel, amândoi de origine română, dar cu domiciliul în Piove di Sacco din zona Padovano, s-au căsătorit în camera de la etajul șase al policlinicii unde femeia este internată.

Imagine

Ceremonia a fost oficiată de Paola Zagolin - delegată a Municipiului Saccisica, iar martori au fost doi prieteni ai cuplului, Natalia și Tiberiu, dar și directorul secției, Giancarlo Parisi, și medicul Serd Filippo Ometto.

Cei doi au schimbat promisiunea iubirii eterne, pecetluind totul cu un sărut, în timp ce întreg etajul a răsunat în urale de bucurie.

„A sosit în sfârșit ziua mult așteptată. Ne-am dorit să ne căsătorim în vara lui 2020, dar pandemia ne-a dat peste cap planurile și chiar dacă a trebuit să așteptăm mult mai mult decât credeam, am reușit. Ne-am încununat visul, acum sper doar ca Loredana mea să se opereze cât mai curând pentru a putea reveni în casa noastră din Piove di Sacco.

Ne-am logodit în 2017, după ce am plecat din România pentru a veni în Italia. Ea este viața mea și îmi dor de ea acasă. E internată din 29 septembrie din cauza acestei probleme hepatice, momentan situația este sub control dar o așteaptă un transplant. Ne-au spus pe cuvânt că dacă-l face mai repede, cu atât mai bine”, a povestit Costel, potrivit Corriere del Veneto.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă