FOTO | Peste 1 kg de substanțe psihoactive găsite de polițiști. Cine este bărbatul reținut

2 săptămâni in urmă 10

LUNI, 22 NOIEMBRIE 2021, 16:54

SURSĂ: realitatea.nets AUTOR: Alexandru Buzica

Tânărul va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Acesta este deja cercetat pentru trafic de droguri și se afla în arest la domiciliu, însă a continuat să vândă substanțe interzise.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de vanzare de droguri care produc efecte psihoactive.

Imagine

Tanarul de 26 de ani, bănuit că ar fi deținut substanțe psihoactive, era plasat în arest la domiciliu, la o adresă din Bistrița, fiind cercetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri in trecut.

În urma percheziției, au fost descoperite două pungi, care conțineau o substanță albă, cristalină, fiecare de aproximativ 500 de grame, o pungă cu o substanță cristalină, albă, de circa 100 de grame, 17 pliculețe, care conțineau o substanță cristalină, albă, 2 cântare electronice de mare precizie, 3 telefoane mobile și 1.700 de lei. 

Anterior percheziției, în cursul zilei de ieri, polițiștii de la combaterea criminalității organizate au depistat două persoane, care ar fi achiziționat, de la tânărul de 26 de ani, astfel de substanțe. 

ImagineCel în cauză și alte cinci persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, pentru audieri.

În cursul zilei de astăzi, va fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă