FOTO Pereți sparți, mobilă ruptă, televizor aruncat de la etaj. O pensiune din București, devastată de un grup de tineri, de Revelion

3 săptămâni in urmă 46

Un grup de tineri au devastat pensiunea în care s-au cazat de Revelion, în București, pagubele ajungând la aproximativ 30 de mii de euro, relatează Digi24.

”Televizorul l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți”, descrie situația Iancu Babu proprietarul pensiunii.

Sursa foto: Digi24

La ora 1, în prima zi din an, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere sunt închise și au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns. Dimineața, proprietarii pensiunii au ajuns în locație și au avut parte de o surpriză neplăcută, au găsit pereții devastați și mobilierul distrus.

Sursa foto: Digi24

”Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat.

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că s-a deschis un dosar penal, iar petrecăreții vor fi cercetați pentru distrugere.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă