FOTO O femeie s-a prezentat la vaccinarea anti-Covid în rochie de mireasă

3 săptămâni in urmă 36

O femeie s-a prezentat la vaccinarea împotriva coronavirusului în rochie de mireasă după ce recepția la nunta sa a fost anulată din cauza pandemiei de COVID-19, relatează Insider.

Sarah Studley, o rezidentă a statului american Maryland, și soțul ei s-au logodit în 2019 și erau pregătiți să se căsătorească anul trecut, făcând deja planuri printre care și o recepție cu 100 de invitați, potrivit Baltimore Sun.

Însă Studley s-a trezit în situația a zeci de mii de mirese din întreaga lume ale căror planuri au fost date peste cap de pandemie.

Cuplul a organizat în cele din urmă o ceremonie restrânsă cu 8 invitați și au anulat recepția programată vara trecută din cauza îngrijorărilor privind răspândirea coronavirusului.

Pentru a face haz de necaz, Studley a hotărât să își poarte rochia de mireasă la centrul de vaccinare din orașul Baltimore, Maryland, unde s-a inoculat săptămâna trecută.

„În loc să lase rochia sa frumoasă pentru nunta anulată din cauza pandemiei să atârne în dulap, Sarah Studley a purtat-o la vaccinare”, a scris University of Maryland Medical System pe Twitter.

Here comes the bride...to get her vaccination at M&T Bank Stadium Mass Vaccination Site! Rather than let the beautiful gown for her pandemic-cancelled wedding reception just hang in her closet, Sarah Studley wore it to get vaccinated. pic.twitter.com/eeRJvITO51

— University of Maryland Medical System (@umms) April 12, 2021

Fotografiile o arată pe Studley îmbrăcată în rochia de mireasă despre care femeia a declarat pentru televiziunea locală WJZ că a reconvertit-o pentru a fi „o rochie de recepție pentru vaccinare”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă