FOTO Novak Djokovic, ironizat de Ryanair - Cele mai bune meme-uri după ce sârbul nu a fost lăsat în Australia

2 săptămâni in urmă 34

Novak Djokovic ține prima pagină încă de miercuri, atunci când nu i-a fost permisă intrarea în Australia pe motiv că viza solicitată nu este validă, el fiind nevaccinat anti-Covid. Internauții s-au dezlănțuit, până și compania aviatică Ryanair ironizându-l pe liderul mondial în tenis.

De la Roger Federer vameș până la gluma celor de la Ryanair, mediul online a fost inundat cu memeuri pe subiectul respingerii cererii lui Novak Djokovic de intrare în Australia.

Cele mai bune memeuri cu Novak Djokovic și respingerea vizei pentru intrarea în Australia:

Unlucky @DjokerNole Flight home? pic.twitter.com/D8mpNq4jEB

— Ryanair (@Ryanair) January 5, 2022

NO-VAX DJOKOVIC - The terminal pic.twitter.com/J9ayrqyVSx

— non-human (@non_human01) January 5, 2022

The Terminal#djokovic pic.twitter.com/DjQRIDbTtM

— Bettybus (@EBustreo) January 5, 2022

Novak trying to make it to the Australian Open from Melbourne Airport #djokovic #novakdjokovic #novak #AO2022 #AusOpen #AustralianOpen #Australia pic.twitter.com/nuHmokpCMa

— Nauman Malik Tennis Coach (@Newmi1981Tennis) January 5, 2022

My fav meme so far today \uD83D\uDE03#Cheerio #NovakDjokovic \uD83D\uDC4B\uD83C\uDFFD\uD83E\uDDF3\uD83D\uDC5F\uD83D\uDEEB https://t.co/OT5SwGB8Y8

— THEE Dylan \uD83D\uDE37 Daniil \uD83D\uDC9B\uD83C\uDDFF\uD83C\uDDFC\uD83C\uDFF3️‍\uD83C\uDF08\uD83C\uDDE8\uD83C\uDDE6\uD83D\uDC99 #YNWA\uD83C\uDFC6 (@hushednolonger) January 5, 2022

\uD83D\uDCF2\uD83C\uDDF7\uD83C\uDDF8\uD83C\uDFBE El problema en la exención de Novak Djokovic para entrar a Australia fue el tema del día y las redes explotaron con los memes. Aquí los mejores. https://t.co/OQYikTBJhX

— Diario Olé (@DiarioOle) January 5, 2022

Desfășurarea evenimentelor pe scurt

  • Djokovic și echipa sa aterizează la Melbourne, joi, la ora locală 23:15.
  • Inițial, aceștia nu au voie să părăsească avionul cu care au venit.
  • Ministrul Sportului din Australia a anunțat că Djokovic nu are dreptul să intre în țară.
  • Djokovic s-a aflat în custodia poliţiei de frontieră australiene timp de 8 ore, iar el a avut acces la telefonul mobil după 3 ore. Srdjan, tatăl sportivului, a afirmat că fiul său este ţinut captiv (Nole a fost izolat într-o cameră și a fost păzit de doi polițiști).
  • În acest caz s-au implicat şi Ambasada Serbiei, dar şi ambasadorul australian din Serbia. De asemenea, președintele Serbiei a acuzat Australia de "rele tratamente" față de Novak Djokovic și a cerut ca acesta să fie primit în țară de urgență.
  • După mai bine de 8 ore de audieri, Novak Djokovic nu a reușit să prezinte suficiente dovezi pentru scutirea lui de la vaccin și a fost rugat să părăsească Australia.
  • Novak Djokovic a făcut apel la decizia de expulzare, iar un judecător analizează cazul joi.
  • Judecătorul însărcinat cu cazul sârbului a amânat decizia până luni dimineața, neavând toate documentele necesare. Nole va rămâne în Australia până la verdict.


Citește și:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă