FOTO Mutarea lui Thiago Alcantara la Liverpool, pe placul soției: „Te iubim, tati!”

2 months ago 4

STIRI EXTRASPORT  ·  METROSPORT

Julia Vigas, soția lui Thiago Alcantara, și-a felicitat partenerul de viață după transferul mijlocașului central de la Bayern Munchen la Liverpool. +11 FOTO

Julia Vigas, soția lui Thiago Alcantara, și-a felicitat partenerul de viață după transferul mijlocașului central de la Bayern Munchen la Liverpool.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020, 18:00 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 18:34

Julia Vigas, soția lui Thiago Alcantara, și-a felicitat partenerul de viață după transferul mijlocașului central de la Bayern Munchen la Liverpool.

„Sunt foarte fericită să încep o nouă aventură alături de tine și de copiii noștri. Sunt foarte mândră de tine! Te iubim, tati!", a scris Julia pe Instagram.

Julia Vigas și Thiago au împreună doi copii, Siena și Gabriel.

Thiago Alcantara, transferat de Liverpool

Thiago Alcantara va juca la echipa antrenată de Jurgen Klopp, după ce Liverpool a ajuns la un acord cu Bayern Munchen pentru mijlocașul spaniol, în schimbul a 30 de milioane de euro.

Mijlocașul spaniol de 29 de ani mai avea contract până în 2021, dar le va aduce bavarezilor 30 de milioane de euro. Și o concurență la Liverpool lui Wijnaldum şi Keita.

După 8 ani de relație cu soția fratelui, o legendă a fotbalului are acum o iubită cu 15 ani mai tânără!Singura fiică a lui Ion Țiriac e spectaculoasă! Ce imagini HOT a postat pe Instagram

Ideea genială a unor localnici din unul din cele mai sărace sate din România. Pentru ce cer 500 de lei

Libertatea

Playtech: Am aflat cine este fotbalistul pe care Mirel Rădoi l-a dat afară de la echipa națională! Greșeala de neiertat a jucătorului
Read Entire Article
Powered By Seo Tools