FOTO Momente teribile în Wolves - Liverpool » Rui Patricio a rămas inert pe gazon, după o ciocnire cu un coleg

4 săptămâni in urmă 2

CAMPIONATE  ·  WOLVES - LIVERPOOL

Rui Patricio (33 de ani), portarul lui Wolverhampton, a rămas inert pe gazon, în minutul 86 al partidei cu Liverpool, după o ciocnire cu un coleg.

Rui Patricio (33 de ani), portarul lui Wolverhampton, a rămas inert pe gazon, în minutul 86 al partidei cu Liverpool, după o ciocnire cu un coleg.

Articol de GSP - Publicat marti, 16 martie 2021, 00:04 / Actualizat marti, 16 martie 2021 00:09

Rui Patricio (33 de ani), portarul lui Wolverhampton, a rămas inert pe gazon, în minutul 86 al partidei cu Liverpool, după o ciocnire cu un coleg. „Cormoranii” au câștigat meciul, scor 1-0.

În minutul 86, Salah a trimis mingea în poarta lui Wolves, gol ulterior anulat pentru ofsaid. În tentativa de a-l bloca, fundașul Conor Coady l-a izbit violent, cu genunchiul în gât, pe portarul Rui Patricio. Portughezul a rămas nemișcat pe gazon. Momentul a fost atât de violent încât televiziunea care produce meciul nu a arătat nicio reluare. 

Rui Patricio, accidentare groaznică în Wolves - Liverpool

Cele două echipe medicale și oamenii de pe ambulanță i-au acordat ajutor pe gazon timp de 15 minute. I-au imobilizat gâtul și l-au scos pe targă, sub privirile pierdute ale colegilor și ale antrenorului Nuno Espirito Santo. 

Deși efectuase toate înlocuirile, John Ruddy a putut să îl înlocuiască, datorită unei reguli noi, care permite introducerea jucătorilor în cazul unor lovituri.

Citește și alte știri despre fotbalul din Premier League:

Gol fabulos în Premier League! Arsenal, victima unei execuții de excepție în derby-ul cu Tottenham

Problema a unui fermier german cu muncitorii români: Mă costă nervi și mă aplec eu să strâng

Libertatea

Playtech: ȘOC TOTAL! Simona Halep, anunț de ultimă oră. Decizie surpriză, total neașteptată
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă