FOTO Moment emoționant pentru Emil Săndoi » Ce cadou a primit din partea rivalilor: „Craiova e sufletul meu!”

2 luni in urmă 1

Programul complet al sferturilor de finală din Cupa României

„Îmi doream și astăzi victoria, dar nu a fost să fie. Am lovit bara în primele minute, apoi le-am facut cadou acel gol. E inadmisibil să faci așa preluare în careu. Apoi ne-am pierdut puțin. Am încercat să menajăm o serie de jucători. Craiova a gestionat bine rezultatul, a avut o posesie foarte bună, au jucători de mare calitate pentru campionatul nostru. 

N-au fost multe oportunități. Am încercat, am făcut toate schimbările pe care le puteam face. Am băgat tot ce era ofensiv pe bancă. În 6 zile noi avem 3 jocuri, două cu Craiova și unul cu Sepsi. Asta nu înseamnă că nu ne-am dorit victoria astăzi. Am mizat pe dăruirea, pe sacrificiul unor jucători care au jucat mai puțin”, a declarat Emil Săndoi, la TV Telekom Sport. 

Craiova, cadou pentru Emil Săndoi

Emil Săndoi, fotbalist important în istoria fotbalului din Bănie, a primit un cadou emoționant înaintea partidei. „Căpitanul” Nicușor Bancu i-a oferit un tricou al Craiovei, cu numele Săndoi și numărul 56, reprezentând vârsta antrenorului. 

„Le mulțumesc. Mi-aș fi dorit să nu fie trecută vârsta pe spate, dar asta e situația. O să îl pun acasă, în vitrină. Craiova e sufletul meu, iar eu cât am jucat, cât am antrenat, am fost parte din sufletul Craiovei”, a spus Săndoi. 

Citește și alte știri despre Chindia și CS Universitatea Craiova:

FOTO Greșeli cu repetiție în Chindia - Craiova! Oltenii nu au primit penalty nici în Cupă

Marian Godină, după crima de la Oneşti: „Unii visează sniperi pe blocuri.„ Fiind poliţist la acţiuni speciale, a făcut un anunț care i-a lăsat mască pe mulți

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Ce a făcut Ioana Băsescu imediat după ce a aflat că a fost condamnată. E șocant: 'Plânge de atunci'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă