FOTO | Migranți ascunși printre paleți și mobilă, descoperiți la frontiera din ARAD

2 săptămâni in urmă 11

VINERI, 07 IANUARIE 2022, 21:55

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

Cei 20 de migranți au fost descoperiți ascunși printre paleți cu aluminiu, bobine sau mobilă, marfa care era transportată, conform documentelor, de cele trei TIR-uri. 

La punctul de Trecere a Frontierei Vărșand, judeţul Arad, s-au prezentat pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean bulgar, respectiv un român, aflați la volanul unor ansambluri rutiere înmatriculate în Bulgaria și România. 

Șoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleți cu aluminiu și bobine pentru societăți din Olanda și Germania. 

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, 18 cetățeni străini, informează Poliția de Frontieră.  

 În urma verificărilor efectuate de polițiștii de frontieră, s-a descoperit că cei 18 migranți sunt cetăţeni din Pakistan și Afganistan, solicitanți de azil în România. 

Imagine

De asemenea, miercuri, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară, la volanul unui automarfar, un cetăţean bulgar care transporta, conform documentelor de însoţire, mobilă pentru o societate comercială din Danemarca. 

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, doi cetățeni din Afganistan. 

Poliţiştii de frontieră efectuează în prezent cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizarea celor trei cazuri să fie dispuse măsurile legale care se impun. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă