FOTO Mbappe o readuce pe PSG în fruntea Ligue 1! Încă o veste bună: Neymar a revenit pe teren

3 săptămâni in urmă 2

Derby-ul etapei din Franța a fost tranșat rapid. Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 15 cu o execuție de mare atacant. A preluat cu dreptul, pe poziție viitoare, o minge respinsă de portarul Lopes, apoi a tras cu stângul, printre picioarele a doi adversari. 

Reușita de 2-0, semnată de Danilo, a venit tot la finalul unei acțiuni ofensive prelungite, în care mingea a fost centrată de mai multe ori în careu. Portughezul a încheiat faza cu un șut puternic, din 11 metri. Mingea s-a dus pe jos, în plasa laterală. Di Maria a făcut 3-0 imediat după pauză, dintr-o lovitură liberă executată înșelător, de la 25 de metri, lateral dreapta.

În minutul 52, Mbappe a reușit „dubla”, cu o cursă devenită obișnuință. A țâșnit pe contraatac din propria jumătate, și-a depășit ambii adversari direcți și a tras peste Lopes.

Neymar a revenit pe teren

Lyon a marcat și ea prin Slimani, în minutul 62, apoi s-a petrecut cel mai așteptat moment al serii pentru fanii lui PSG. Neymar a revenit după o accidentare care l-a ținut 9 meciuri pe bară. Brazilianul l-a înlocuit chiar pe Mbappe și a arătat poftă de joc. Și-a asumat executarea tuturor fazelor fixe și a punctat de câteva ori la impresia artistică. Rezultatul final, 2-4, a fost stabilit de Cornet, în minutul 81.

PSG revine în fruntea clasamentului

Etapa cu numărul 30 se dovedește una perfectă pentru campioana PSG. Nu doar că a câștigat derby-ul cu Lyon, dar Lille, liderul de până acum, a cedat neașteptat în fața lui Nimes, scor 1-2. PSG împarte prima treaptă a clasamentului cu Lille, ambele cu 63 de puncte. Parizienii au un goleveraj superior. Lyon e pe 3, cu 60 de puncte, pândită de AS Monaco, la o lungime în spate.

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Mircea Lucescu, cu o mână pe trofeul de campion! Ce s-a întâmplat azi în UcrainaCostel Gâlcă, umilit în Danemarca! Scor năucitor pentru antrenorul român

Ce s-a ales de Americanu’ din La Bloc: „Altă soluție nu am!” Nu mai face nici taximetrie

Libertatea

Playtech: Fata lui Gigi Becali încalcă toate regulile. N-a avut nicio jenă în București
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă