FOTO Madonna, la 62 de ani, mai sexy ca niciodata

2 săptămâni in urmă 1

Madonna Louise Ciccone (n. 16 august 1958), supranumita "regina muzicii pop" se mentine intr-o forma de invidiat si la varsta la care de regula femeile se pensioneaza.

Artista americanca a aruncat instagramul in aer cu ultima ei postare, in care apare intr-o tinuta sumara si extrem de sexy.

Likeurile, peste un milion in cateva ore, dar si comentariile, in mare lor majoritate pozitive, nu s-au lasat asteptate.

Madonna are sase copii, patru adoptati si doi biologici. Ea a fost casatorita de doua ori, cu actorul Sean Penn (1985-1989) si cu regizorul Guy Richie (2000-2008).Citeste si:

Emotionant. Eroul Romaniei in meciul cu Germania, Florin Nita, a plans la finalul meciului. "Cel mai mult m-a sustinut sotia, atat"Ce au zis germanii de portarul erou al Romaniei, Florin Nita"Nu cred ca diferenta pe care o arata Transfermarkt s-a aratat pe teren." Prima reactie a selectionerului Mirel Radoi dupa meciul nationalei cu GermaniaANALIZA In goana dupa hidrogen, "oxigenul" viitorului, Romania isi tine respiratiaCadou nesperat pentru un catel fara stapan.dupa ce a sterpelit de 5 ori un unicorn de plus
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă