FOTO. Klaus Iohannis, fără mască, în sală, la congresul PNL. Cîțu i-a atras atenția

3 săptămâni in urmă 15

Șeful statului a uitat să-și pună masca sanitară după ce a coborât de pe scena congresului PNL la care participă peste 5.000 de liberali. S-a așezat între Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu cu care s-a conversat câteva clipe. Cel din urmă i-a atras discret atenția șefului statului asupra lipsei măștii.

Președintele Klaus Iohannis a stat minute în șir în sala congresului PNL fără mască, imediat după și-a susținut discursul la Romexpo. Întâmpinat afară de cei doi candidați la șefia partidului și de un alai liberal, Iohannis a intrat cu masca sanitară obligatorie în spațiile închise și a înaintat spre locul ce-i fusese rezervat în sală.

FOTO. Klaus Iohannis, fără mască, în sală, la congresul PNL. Cîțu i-a atras atenția

A rămas așa până să-i vină rândul la discurs, între Ludovic Orban și Florin Cîțu (ambii cu mască pe față), dar după ce a urcat pe scenă, a renunțat la ea ca să-și susțină discursul.

A revenit în sală apoi fără mască și a schimbat câteva vorbe, râzând cu premierul Cîțu, care i-a sesizat în cele din urmă lipsa obiectului protector. Iohannis s-a uitat în jur, cel mai probabil spre cei de la SPP sau Protocol, fiind ulterior filmat cu masca pe față.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă