FOTO. Iubita lui Nedelcu, primire călduroasă pentru fotbalistul lui FCSB » Cum îl alintă Aza

1 lună in urmă 1

STIRI EXTRASPORT  ·  METROSPORT

Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu, a celebrat revenirea jucătorului de la FCSB în țară, după cele 10 zile petrecute în cantonamentul din Turcia. +29 FOTO

Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu, a celebrat revenirea jucătorului de la FCSB în țară, după cele 10 zile petrecute în cantonamentul din Turcia.

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021, 20:50 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 21:05

Aza Gabriela, iubita lui Dragoș Nedelcu, a celebrat revenirea jucătorului de la FCSB în țară, după cele 10 zile petrecute în cantonamentul din Turcia.

„Vă fac cunoștință cu iubitul meu😍🤤. Aproape de doi anișori împreună 🙈. Te iubiii, babucichiniiii 🤍”, a scris cântăreața pe contul de Instagram.

Născută la Călărași, Aza a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sînă, fostul membru al trupei Akcent. Aza iubește fotbalul și nu lipsește de pe stadioane.

Imagini spectaculoase cu Aza Gabriela, iubita lui Nedelcu

Vezi mai multe galerii foto:

Cum arată camera de lux în care e cazată Simona Halep înainte de Australian Open! Cât costă pe noapteSoția unui fotbalist din Liga 1 face senzație pe Instagram! Fotografii provocatoare din vacanță

Anunțul făcut despre Radu Mazăre în urmă cu câteva momente. Decizie de ultimă oră a magistraților

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Secretul neștiut al lui Mihai Mărgineanu. Pe ce și-a cheltuit averea strânsă din muzică
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă