FOTO/ Investiție de aproximativ 1 milion de euro pentru extinderea secției de Boli Infecțioase a Spitalului de Pediatrie din Sibiu

2 luni in urmă 1

În aceste containere vor fi amenajate patru cabinete de consultații, o sală de explorări imagistice, o sală de așteptare și două grupuri sanitare.

În prezent se lucrează la racordarea acestora la sistemul de încălzire al clădirii secției și la racordarea la sistemul de electricitate. Aceste ultime lucrări se vor încheia în data de 15 decembrie, când se va amplasa și mobilierul necesar și se vor putea pune în funcțiune.

Potrivit sursei citate, anul acesta secția de Boli Infecțioase a fost dotată cu o fabrică proprie de oxigen și s-a amenajat în clădire un salon de Terapie intensivă.

"După toate aceste lucrări și extinderi, la finalul anului, secția care tratează cazuri de COVID pediatrice se va putea muta înapoi în spațiul de pe strada Transilvaniei, aceasta fiind relocată în luna aprilie 2020 pe str. Pompeiu Onofreiu unde exista deja o fabrică de oxigen, un laborator de radiologie și mai multe paturi pentru tratarea acestor cazuri, inclusiv 6 paturi pentru terapie intensivă", mai arată sursa citată.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă