FOTO. Inspectorii RAR au depistat un Mercedes cu suspensii din lemn. „Bucșa este bună, dar nu este lăcuită”

1 lună in urmă 34

  • În Caraș-Severin a fost depistat un minivan Mercedes cu suspensii din lemn.
  • Inspectorii RAR au publicat pozele pe rețelele de socializare.
  • Autovehiculul cu 8 locuri fusese cumpărat din Germania.

Un bărbat din Reșița a avut ghinionul de a-i fi descoperită „lucrarea” suprinzătoare pe care o avea la mașina sa, un minivan Mercedes-Benz. Astfel, reprezentanții Registrului Auto Român (RAR) au găsit o bucată de lemn în locul unei piese de la sistemul de suspensii și au au publicat apoi pozele pe rețelele de socializare, pentru a atenţiona cu privire la problemele tehnice identificate la mașinile cumpărate din străinătate.

Șoferul a spus că automobilul său, cu 8 locuri, a fost achiziționat din Germania și le-a mărturisit angajaților RAR că știa de problemă, doar că nu a avut timp să ducă mașina în service pentru reparație.

Bineînțeles, inspectorii RAR nu au eliberat cartea de identitate a vehiculului. „Astfel de deficienţe tehnice au identificat colegii noştri de la RAR Caraş-Severin în timpul verificării unui autovehicul care a venit la reprezentanţă“, au scris aceştia în descrierea postării.

Imediat după publicarea fotografiilor pe rețelele de socializare, internauții au glumit pe seama acelei „piese”: „De-aia dispar pădurile în Caraş…” / „Unde poţi să legi cu sârmă, e păcat să pui şurub” / „Cred că în loc de mecanic a dus mașina la pădurar” / „Bucșa este bună, dar nu este lăcuită” / „Pachet de drumuri grele aka arcuri moarte. Nu bate, nu troncăne”.

The post FOTO. Inspectorii RAR au depistat un Mercedes cu suspensii din lemn. „Bucșa este bună, dar nu este lăcuită” appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă