FOTO Incendiu puternic într-un bloc din Tulcea! O persoană transportată la spital cu arsuri

1 săptămână in urmă 13

Incendiu apartament TulceaIncendiu apartament Tulcea
Incendiu apartament TulceaIncendiu apartament Tulcea
Incendiu apartament TulceaIncendiu apartament Tulcea

O persoană în vârstă de 39 de ani a fost transporartă de urgență la spital cu arsuri de gradul I și II, în urma unui incendiu putrnic izbucnit, astăzi, într-un apartament din municipiul Tulcea. Totodată, un bărbat a fost evacuat de pompieri, fiind monitorizat de echipajul de prim-ajutor sosit la fața locului, relatează realitateadetulcea.net.

MIERCURI, 07 APRILIE 2021, 15:11

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

Din primele informații, incendiul izbucnit la un apartament de la etajul 1 al unui bloc din Tulcea. La momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum într-un dormitor.

Echipajul SMURD sosit la locul incendiului i-a acordat primul ajutor de specialitate unei persoane în vârstă de vârstă de 39 ani, care s-a autoevacuat. Acesta a suferit arsuri de gradul I și II pe antebrațul membrului superior stâng, fiind transportat la U.P.U. Tulcea.

Totodată, un bărbat în vârstă de 59 ani, aflat într-o altă încăpere a apartamentului în care s-a produs incendiul, a fost evacuat de pompieri. Bărbatul a refuzat să fie transportat la spital, fiind monitorizat de către echipajul SMURD. 

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă