FOTO Incendiu devastator la o fabrică de cherestea din Bistrița-Năsăud

2 luni in urmă 30

Incendiu devastator, izbucnit din neglijență Incendiu devastator, izbucnit din neglijență

Câteva zeci de metri cubi de cherestea s-au făcut scrum, în urma unui incendiu produs la o fabrică de produse stratificate din lemn din localitatea Bistra. Flăcările au izbucnit în curte, după ce niște muncitori au lăsat nesupravegheată o groapă cu rumeguș aprins. Pompierii bihoreni au intervenit pentru stingerea incendiului, însă misiunea lor a fost unde destul de dificilă din cauza vântului puternic.

VINERI, 06 AUGUST 2021, 17:17

SURSĂ: Realitatea de Bistrita

AUTOR: REALITATEA.NET

La adresa indicată, s-au deplasat cu operativitate echipajele Detașamentului de Pompieri Marghita, cu două autospeciale de stingere și cu ambulanța de tip B2 a subunității, fiind alertat totodată și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Popești (SVSU Popești).

In urma producerii incendiului, au ars circa 30 de metri cubi din cei aproximativ 50 de metri cubi de cherestea depozitați în magazia cuprinsă de flăcări.

Forțele de intervenție au reușit să salveze hala de producție și circa 45 de metri cubi cherestea (circa 20 de metri cubi din interiorul magaziei și aproximativ 25 de metri cubi depozitați lângă aceasta).

Cercetările efectuate au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de neglijența unor angajați ai fabricii.

ImagineImagineImagine

Sursa: Realitatea de Bihor

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă